Sylvie Meis deelt misselijkmakende video tijdens zonvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis stelt haar volgers zelden teleur. Op Instagram is ze volop actief en laat ze haar volgers dagelijks genieten. Maar met dit misselijkmakende filmpje is dat wel anders…

Normaal gesproken is het genieten geblazen met de heerlijke filmpjes van Sylvie Meis. Nu ze op vakantie is verwachten haar volgers op een paar prachtige beelden. Met dit misselijkmakend filmpje is het alleen wel afzien voor haar volgers.

Sylvie Meis deelt prachtig uitzicht met onbedekte

Sylvie Meis woont al een geruime tijd niet meer in Nederland. Ze brengt haar tijd nu door bij onze oosterburen, in Duitsland. Alleen hier is de beeldschone blondine ook weinig te vinden. Wie haar Instagram een beetje in de gaten houdt, ziet al snel dat ze bijna wekelijks op vakantie gaat. Ook deze keer is Sylvie Meis weer op een prachtige bestemming te bewonderen. Ze is nu op vakantie in de Malediven. Vanuit de hangmat deelt ze letterlijk een misselijkmakend filmpje met haar volgers. Ze ligt languit in de hangmat terwijl ze op en neer schud. Naast dat de hangmat heen en weer beweegt, beweegt Sylvie Meis ook nog eens met haar telefoon op en neer. Haar volgers worden even flink heen en weer geschud, maar worden tegelijkertijd wel beloond. Ze krijgen een prachtig uitzicht te zien terwijl de knappe blondine met haar onbedekte ligt te genieten.

Sylvie Meis laat haar afgetrainde op sensuele wijze zien

Sylvie Meis is op één ding verschrikkelijk trots. Heel mannelijk Nederland begrijpt dit. Het gaat hier natuurlijk om haar afgetrainde . Op dagelijkse basis deelt ze heerlijk kiekjes van haar prachtige . Ook deze keer is het weer raak en haar volgers zijn door het dolle heen. Ze is op het strand in de Malediven in haar badkleding. Haar badkleding is weinig dekkend, waardoor bijna haar gehele zichtbaar is. Je hoort haar volgers hier, begrijpelijk, ook niet over klagen. Op een gegeven moment zakt ze door haar knieën en gaat ze in het zand zitten. Met haar voorgevel vooruit geeft ze hier een hele zelfverzekerde uitstraling af. Je ziet duidelijk dat de mooie actrice uitstekend in haar vel zit. Met deze paar heerlijke kiekjes maakt ze haar volgers helemaal wild.
Sylvie Meis laat prachtig achteraanzicht zien in niets bedekkend

Dat Sylvie Meis geniet van haar vakantie weten we ondertussen wel. Toch wil ze haar volgers nog iets extra’s verwennen. In slow motion loopt ze uit de zee in haar niets bedekkende badkleding. Wanneer je dit ziet zou je denken dat het rechtstreeks uit de film komt. Met een prachtig achteraanzicht is het genieten geblazen. Haar achterwerk golft heerlijk net zoals de zee. Ze beweegt sensueel van links naar rechts en haar achterwerk blijft maar schudden. Wat is dit toch genieten!

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.