Foto: Sylvia Geersen toont trots haar twee grootste resultaten in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvia Geersen is hard aan het ploeteren in de sportschool! Het model doet er alles aan om er zo goed mogelijk uit te zien, en toont dan ook haar twee grootste resultaten..

Sylvia Geersen deelt wat sportieve beelden via Instagram. Het model is hard aan het ploeteren in de gym, voor een prachtig lijf. Dat heeft ze natuurlijk al, maar Sylvia wilt alles nóg groter. Echter lijkt de De Bachelorette een goede sessie achter de rug te hebben, want ze toont vol trots haar grootste resultaten door middel van wat pikante kiekjes..

Hevig zwetende Sylvia Geersen toont groot achterste

Sylvia Geersen lijkt een nieuwe hobby gevonden te hebben, namelijk de sportschool! Het model was stiekem altijd al een sportief typ, zo deed ze onder andere mee aan het programma Special Forces VIPS, waar ze mentaal en fysiek helemaal uitgeput werd. Maar nu lijkt Sylvia het sporten dus opnieuw te hebben opgepakt, en dat lijkt fenomenaal te gaan! Ze traint natuurlijk voor een beter lijf, maar of het nóg beter kan, is nog maar de vraag. In ieder geval is het duidelijk waarvoor Sylvia traint, en dat toont ze dan wederom nog even goed in de spiegel voor d’r volgers. Vol trots poseert het model met haar achterste volledig naar achteren. Dit is duidelijk haar grootste resultaat, en hiermee laat Sylvia zien dat de sportschool zeker zijn vruchten heeft afgeworpen. Ze neemt nog een lekkere pose aan, en traint dan gerust verder. Aan het zweet op haar lijf is te zien dat Sylvia niet voor het halve werk gaat!

Lees ook: Video: Gaby Blaaser en Sylvia Geersen schaars gekleed tijdens Lingo uitzending

Zwoele Sylvia Geersen poseert innig in wijdopen jurk

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is natuurlijk in volle gang, met onze eigen Sylvia Geersen in de hoofdrol! Het model was wel toe aan echte liefde, en besloot de mannen voor haar te laten vechten. Via Instagram deelt Sylvia allerlei kiekjes en video’s omtrent dit nieuwe seizoen. Echter lijkt er toch één kiekje te zijn, die er ver bovenuit springt. Op de foto zien we een zwoele Sylvia met een toepasselijke roos in d’r hand. Hoewel ze een verleidelijke blik richting de camera geeft lijkt de aandacht van haar volgers toch écht ergens anders te liggen. De outfit die Sylvia aanheeft is al spetterend genoeg. Het model draagt een paarse, luchtige jurk. Hij is volledig off-shoulder, en het lijkt alsof het kledingstuk zo naar beneden kan vallen. Echter weet Sylvia met onder andere haar troeven het kledingstuk mooi omhoog te houden. Ook het onderste deel van de jurk van Sylvia mag niet onopgemerkt blijven. Ze heeft namelijk één been geheel ontkleedt. Dit kiekje is voor het publiek en voornamelijk de volgers van Sylvia Geersen een heel aangename verrassing, en nu lijken de kijkcijfers van het nieuwe seizoen van De Bachelorette wel in de lucht te moeten schieten..

Lees ook: Bachelorette Sylvia Geersen maakt mannen wild met deze foto

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!