Bachelorette Sylvia Geersen maakt mannen wild met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als de nieuwe Bachelorette is het aan Sylvie Geersen om een groep single mannen helemaal gek te maken. Met deze foto deelt ze alvast een voorproefje…

De prachtige brunette is in het nieuwe seizoen De Bachelorette. Het was even zoeken naar mannen die mee wilde doen aan het programma, maar de opnames zijn inmiddels begonnen. Met deze heerlijke foto maakt ze de mannen alvast helemaal gek!

Lees ook: Foto: Wanhopige Bachelorette Sylvia Geersen benadert willekeurige mannen op Instagram

Sylvia Geersen maakt een heerlijk ritje

Het model weet hoe ze de mannen moet verleiden. In een superstrakke legging zit ze verleidelijk in een boot. Ze gaat heerlijk over het water een ritje maken. Dit doet ze wel in een prachtige outfit. Met dit kiekje maakt ze de mannen helemaal wild. Op de punt van de boot gaat Sylvia even een goede pose zoeken. Uiteindelijk heeft ze deze gevonden en kan het kiekje geschoten worden. Met haar schoenen op de bank is het een heerlijk plaatje geworden. Wanneer je de prachtige brunette op de voorkant van de boot ziet zitten, is het heel begrijpelijk om afgeleid te raken. Toen ze eenmaal weer op het vasteland was kon ze het niet laten om even een selfie te maken. Samen met haar prachtige vriendin liet ze een heerlijk inkijkje zien.

Sylvia Geersen is bezig met de opnames voor De Bachelorette

Het was al even bekend dat Sylvia Geersen de nieuwe Bachelorette was. Nu heeft ze met een heerlijk kiekje laten weten dat de opnames ook zijn begonnen voor het programma. Het was alleen nog wel even spannend of de opnames überhaupt konden beginnen. Er waren weinig mannen die mee wilde doen aan het programma. Uiteindelijk is het nu dus toch gelukt om genoeg mannen te vinden die willen vechten voor Sylvia Geersen. En dat is ook zeker begrijpelijk. Wanneer je deze prachtige dame ziet snap je niet waarom het zo lang heeft geduurd om genoeg mannen bij elkaar te sprokkelen. Ook in de comments zijn de mannen helemaal wild aan het gaan op Sylvia. Ondanks de moeizame zoektocht naar mannen kunnen kunnen de opnames eindelijk beginnen.
Eerste liefde Sylvia Geersen gevonden in Monica Geuze

Sylvia Geersen heeft haar eerste liefde al gevonden. Dit is niemand minder dan Monica Geuze. Voor De Bachelorette zijn ze in het warme Zuid-Afrika. Monica Geuze, die de presentatrice van De Bachelorette is, is samen met Sylvia Geersen aan het genieten van een prachtig uitzicht. In een heerlijk kort topje staat de beeldschone Sylvia te wachten op de opnames. Het topje bedekt enorm weinig en haar buik komt helemaal tevoorschijn. Sylvia Geersen ziet er topfit uit. Nu alleen nog de juiste man en het plaatje is compleet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!