Video: Gaby Blaaser en Sylvia Geersen schaars gekleed tijdens Lingo uitzending

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser en Sylvia Geersen waren te gast bij het programma Lingo! De dames gooiden vooral hoge ogen vanwege hun outfits!

Gaby Blaaser was samen met Sylvia Geersen kandidaat bij een uitzending van Lingo! Het duo bewijst dat influencers écht wel wat meer kennen dan Instagram-taal. Of dat lukte? Hun outfits maakten in ieder geval al enorme indruk!

Gaby Blaaser en Sylvia Geersen stralen tijdens uitzending Lingo

Iedereen kent Lingo! Dit programma is al jarenlang op tv te zien, en nu mogen niemand minder dan Gaby Blaaser en Sylvia Geersen het een keer proberen. Ze doen dit natuurlijk in geheel eigen stijl. Mooi in de make-up, en natuurlijk met zo weinig mogelijk kleding. Zou het om een speciale BN’er-versie van Lingo gaan? Hun aflevering is nog niet uitgezonden, dus is het voor nu wachten op het resultaat. Heel mannelijk Nederland (zelfs het deel in de verzorgingstehuizen) kan dan gaan genieten van deze twee prachtige dames op hun beeldscherm. Wat er ook gebeurt, dat Sylvia en Gaby een onuitwisbare indruk achter gaan laten is nu al zeker!

Gaby Blaaser laat haar zwangere buik doorschijnen tijdens Lingo uitzending

Doordat Gaby Blaaser zo schaars gekleed is, kan je zo door haar shirtje heen kijken. Met dit doorschijnend shirtje is haar buik ook te zien. Wat niet iedereen weet is dat Gaby Blaaser zwanger is. De beeldschone blondine is nu al een aantal maanden in verwachting van een baby. Wanneer ze bij Lingo binnenkomt was er een verrassing voor haar. Ze kreeg namelijk een baby shirtje met Lingo erop. Gaby Blaaser laat deze met vol trots zien en is er oprecht blij mee. Daarna begint ze ook nog even over haar buik te wrijven alsof het nog niet was opgevallen. Sylva Geersen laat nog even weten dat ze het shirtje enorm schatting vindt.

Gaby Blaaser geeft kijkje achter de schermen met wijde broek

In tegenstelling tot het topje van Gaby Blaaser, bedekt haar broek wel alles. Met een wijde broek loopt ze zo de studio in. Voor wie altijd al benieuwd was hoe het achter de schermen er aan toe ging bij Lingo, Gaby Blaaser heeft het antwoord. De prachtige blondine loopt met haar telefoon in de hand de studio in en filmt alles wat haar opvalt. De Lingo studio is eigenlijk een stuk kleiner dan wat je op tv te zien krijgt…

Gaby Blaaser bereidt zich voor op uitzending Lingo

Wanneer je op tv komt moet je er natuurlijk van je beste kant eruit zien. Zo denkt Gaby Blaaser natuurlijk ook. Ze zit voor de uitzending in de make-up stoel om er weer beeldschoon uit te zien. Het eindresultaat mag er ook zeker zijn. Met haar handen in de lucht geeft ze aan dat ze zeer tevreden is over het resultaat. Heel mannelijk Nederland ga je ook niet horen klagen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.