Foto: Sylvana IJsselmuiden vreest celstraf na online misdaad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is lekker actief op de socials. Op Instagram plaatst ze regelmatig schaars geklede foto’s maar dat is niet de online misdaad die ze deze keer begaan heeft…

Sylvana IJsselmuiden is geen lieverdje

Sylvana IJsselmuiden is voor velen een bekend gezicht door haar presentatie-opdrachten voor het entertainment kanaal Dumpert waarop veel video’s en foto’s worden gedeeld. Daarnaast is de Friese Sylvana helemaal thuis in snelle auto’s en Formule 1. Ze presenteert onder andere bij het programma Autobahn en doet vaak verslag van belangrijke races. De stoere dame is dus wel thuis in sportieve activiteiten en gevaarlijke hobby’s. Verder kennen velen de nuchtere blondine ook van haar deelname aan het programma Expeditie Robinson in 2021. Ze heeft het 22 dagen volgehouden op een onbewoond eiland in Kroatië.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt groot nieuws met intense foto

Onschuldig spelletje GTA levert gedoe met de politie op

Nu is Sylvana nogal geschrokken door een bericht dat ze heeft gelezen op NU.nl. In het bericht valt te lezen dat aanranding van een virtuele avatar in een game ook kan leiden tot grote emotionele schade en dat daar aangifte tegen gedaan kan worden. In het geval van een virtuele wereld kunnen spelers dus echt vervelende gevolgen ervaren na ongewenst gedrag. Sylvana deelt het nieuwsbericht op haar Instagram en vreest voor zichzelf. De presentatrice heeft namelijk vaak genoeg politie neergeschoten in het spel GTA (Grand Theft Auto). Ze vreest dat ze opgepakt zal worden voor deze acties omdat ze bang is dat dit ook valt onder ongewenst online gedrag.

Sylvana mist haar vriendin Sandra Ysbrandy

Sylvana heeft aan haar Expeditie Robinson avontuur een goede vriendin overgehouden aan de tv-chef Sandra Ysbrandy. Ondanks het leeftijdsverschil konden Sandra en Sylvana het super goed vinden in hun kamp. Ze deelt op haar Instagram dat ze Sandra heel erg mist, waarop Sandra voorstelt om samen opnieuw een eiland op te zoeken en lekker samen te gaan kokkerellen, kletsen en lachen. Misschien zien we de twee dames binnenkort wel met een eigen show of anders op Instagram zullen ze vast foto’s delen van dit geplande tripje.

Lees ook: Expeditie: Sandra lijkt wel de moeder van Sylvana IJsselmuiden op deze privé foto

Sylvana en haar samenwerkingen

In Sylvana’s bio op Instagram is te zien dat ze een opvallende link deelt met haar volgers. De link verwijst je namelijk door naar de Pindakaaswinkel. Sylvana heeft een belangrijke samenwerking met het merk. Ze heeft voor de Pindakaaswinkel een eigen variant uitgebracht: sûkerbôle pindakaas. Dat is typisch Fries suikerbrood verwerkt in een potje pindakaas. De van origine Friese Sylvana is zelf enorm gek op pindakaas en is heel blij met deze kans en trots op zichzelf. Op haar Instagram is ook een foto te zien waarop ze een grote hap uit de pindakaaspot neemt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!