Expeditie: Sandra lijkt wel de moeder van Sylvana IJsselmuiden op deze privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden en Sandra Ysbrandy waren in Expeditie Robinson erg goed bevriend. maar op deze foto lijken het wel moeder en dochter. 

Presentatrice Sylvana IJssselmuiden is niet alleen een van de mooiste vrouwen van Nederland, maar ook een van de meest nuchtere en stoere vrouwen van het land. Haar deelname aan expeditie Robinson heeft dat inmiddels wel bewezen. In het programma was Sylvana een bikkel. Ze werd geliefd door alle andere kandidaten. Met een van de kandidaten had ze echter toch wel een bijzondere klik. En dat was televisie-kok Sandra Ysbrandy. De twee blondines trokken erg naar elkaar toe. Sandra ontfermde zich vaak over lieve Sylvana. Zelfs nadat Sylvana uit het programma ging, bleef de band sterk. Op een nieuwe privé foto lijken de twee bijna moeder en dochter.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden onthult langverwachte foto in rode jurk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana ziet Sandra Ysbrandy als haar televisie moeder

Sylvana is hartstikke trots op haar televisie moeder Sandra, die terug is gekeerd van haar avontuur in Expeditie Robinson. Op haar social media geeft Sylvana aan hoe trots ze is op Sandra. En dat mag ook wel, want Sandra heeft het bijzonder lang volgehouden in het spannende avonturenprogramma. Dat de twee blondines zo naar elkaar toe getrokken zijn is ook geen wonder. Ze hebben weken lang lief en leed gedeeld en met elkaar intieme momenten meegemaakt en diepe gesprekken kunnen voeren. Als het aan Sylvana ligt dan is Sandra een vriendin voor het leven. Maar wel eentje die een klein beetje haar moeder is. En Sandra sluit zich geheel aan bij die mening, aangezien ze Sylvana de dochter noemt die ze altijd al had willen hebben. Behalve haar surrogaat dochter, heeft Sandra natuurlijk ook nog gewoon haar gezinnetje en die stonden haar op te wachten op Schiphol toen ze terugkwam van de opnames van Expeditie Robinson. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Ysbrandy (@sandraysbrandy)

Sandra Ysbrandy moest na Expeditie Robinson geopereerd worden

Al bij de tweede proef van Expeditie Robinson liep Sandra een serieuze blessure op waar ze nu voor behandeld moet worden. Binnenkort ondergaat de prachtige chef een operatie om de schade te herstellen. Ze heeft tijdens de opnames echter haar mond gehouden, zelfs tegen haar ‘dochter’ Sylvana. Ze was namelijk bang dat ze uit het programma zou liggen als ze zou aangeven een blessure te hebben. Sylvana had gelijk: Sandra is een bikkel. Weken heeft Sandra met een blauw been gelopen. Het weer was slecht, dus kon ze ermee wegkomen door een lange broek te dragen. Maar een fijne ervaring was het natuurlijk niet. Toch zou Sandra het niet anders gewild hebben. Ze wilde koste wat het kost in het programma blijven. En ze wist ook dat Sylvana, zo zorgzaam als ze is, haar nooit door had laten spelen met een blessure. het bewijst maar weer dat Sandra Ysbrandy een ontzettend stoere vrouw is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Ysbrandy (@sandraysbrandy)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..