Sylvana IJsselmuiden deelt groot nieuws met intense foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze eigen Sylvana heeft groot nieuws te vertellen. De vedette van Dumpert brengt dit nieuws op een geheel eigen wijze. Niet met een formule 1 pak aan of met een knotsgekke foto, maar gewoon met een leuke selfie. 

Onder de stoere, ondoordringbare, grappige Fries die Sylvana vaak laat zien, schuilt een lief, klein en kwetsbaar innerlijk. De keuzes die dit innerlijk maakt laten zich vaak begeleiden door emoties en een gevoel dat niet weg wilt gaan. Zo kreeg Sylvana het gevoel dat ze terug moest naar Friesland. Waarom weet ze niet, want ze werkt nog altijd in Amsterdam. Toch heeft ze een zogenoemde ‘grote mensen’ huis gekocht, ergens in Friesland. Dit nieuws bracht ze de wereld in samen met een foto waar ze heel intiem de camera in staart.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden berijdt groot, groen monster op stoere foto

Sylvana IJsselmuiden gaat verhuizen

Ze heeft het de wereld in geholpen. Ze verhuist van de o zo drukke randstad, waar je wordt geleefd en de straten vol lopen met verkeer/mensenmassa’s, naar een achtergelegen buurt ergens in de omgeving van Friesland, zonder drukke mensen of veel verkeer. Een enorme omslag in je leven, zo zou je denken. Toch stemt dit Sylvana alleen maar positief: ”Maar ik mis de provincie, mn familie! De nuchterheid (randstad is echt anders) lekker terug naar de basis. Ik heb het gemist!” zo stelt ze. Wij zijn daarmee ook benieuwd wat voor huis ze heeft gekocht, en hoe ze het gaat inrichten. Sylvana kennende denkt ze goed na wat voor uitstraling haar toekomstige huis heeft. Wij vinden de kleur groen wel bij haar passen, omdat ze altijd bezig is met de natuur en het vergroenen van de wereld.

Nieuwe baan voor Sylvana

Nu het nieuws dat Sylvana gaat verhuizen er uit is, doet het je denken wat de toekomst voor haar zal brengen. Ze zal ongetwijfeld nog lang heen en weer reizen tussen Friesland en Amsterdam, al is dat echter niet ideaal. De Afsluitdijk is een drukke weg waar het vaak lang duurt voordat je er overheen bent. Ook via Utrecht rijden is niet ideaal, mede door het feit dat de afstand te groot is. Misschien wordt het mede door deze redenen tijd voor een carriereswitch bij Sylvana. Wij zien haar in de toekomst wel als weervrouw verschijnen voor de regionale omroep van Friesland. Hier zouden haar flauwe woordgrappen direct op aansluiten. Zo kan ze vertellen wat het weer wordt (Syl)vanavond.

Sylvana zoekt de rust op

Hoe dan ook, Sylvana wilt tegenwoordig liever in de rust leven dan in alle hectiek. Dat snappen wij wel, want ze is vol op in de aandacht gekomen de afgelopen jaren. Ze was zelfs uitgeroepen tot ‘mooiste vrouw van het jaar’ door de FHM. Zo’n titel moet natuurlijk gepaard gaan met een boel rust en zelfvertrouwen. Waar verder de familie IJsselmuiden leeft is niet helemaal bekend, maar wij gokken erop dat het dicht in de buurt van Sylvana’s nieuwe huis zal zijn. Zo is de mooiste vrouw van Nederland overal dichtbij, in letterlijke en figuurlijke zin. (Behalve haar werk natuurlijk).

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!