Sylvana IJsselmuiden deelt groot nieuws met intense foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze eigen Sylvana heeft groot nieuws te vertellen. De vedette van Dumpert brengt dit nieuws op een geheel eigen wijze. Niet met een formule 1 pak aan of met een knotsgekke foto, maar gewoon met een leuke selfie. 

Onder de stoere, ondoordringbare, grappige Fries die Sylvana vaak laat zien, schuilt een lief, klein en kwetsbaar innerlijk. De keuzes die dit innerlijk maakt laten zich vaak begeleiden door emoties en een gevoel dat niet weg wilt gaan. Zo kreeg Sylvana het gevoel dat ze terug moest naar Friesland. Waarom weet ze niet, want ze werkt nog altijd in Amsterdam. Toch heeft ze een zogenoemde ‘grote mensen’ huis gekocht, ergens in Friesland. Dit nieuws bracht ze de wereld in samen met een foto waar ze heel intiem de camera in staart.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden berijdt groot, groen monster op stoere foto

Sylvana IJsselmuiden gaat verhuizen

Ze heeft het de wereld in geholpen. Ze verhuist van de o zo drukke randstad, waar je wordt geleefd en de straten vol lopen met verkeer/mensenmassa’s, naar een achtergelegen buurt ergens in de omgeving van Friesland, zonder drukke mensen of veel verkeer. Een enorme omslag in je leven, zo zou je denken. Toch stemt dit Sylvana alleen maar positief: ”Maar ik mis de provincie, mn familie! De nuchterheid (randstad is echt anders) lekker terug naar de basis. Ik heb het gemist!” zo stelt ze. Wij zijn daarmee ook benieuwd wat voor huis ze heeft gekocht, en hoe ze het gaat inrichten. Sylvana kennende denkt ze goed na wat voor uitstraling haar toekomstige huis heeft. Wij vinden de kleur groen wel bij haar passen, omdat ze altijd bezig is met de natuur en het vergroenen van de wereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Nieuwe baan voor Sylvana

Nu het nieuws dat Sylvana gaat verhuizen er uit is, doet het je denken wat de toekomst voor haar zal brengen. Ze zal ongetwijfeld nog lang heen en weer reizen tussen Friesland en Amsterdam, al is dat echter niet ideaal. De Afsluitdijk is een drukke weg waar het vaak lang duurt voordat je er overheen bent. Ook via Utrecht rijden is niet ideaal, mede door het feit dat de afstand te groot is. Misschien wordt het mede door deze redenen tijd voor een carriereswitch bij Sylvana. Wij zien haar in de toekomst wel als weervrouw verschijnen voor de regionale omroep van Friesland. Hier zouden haar flauwe woordgrappen direct op aansluiten. Zo kan ze vertellen wat het weer wordt (Syl)vanavond.

Sylvana zoekt de rust op

Hoe dan ook, Sylvana wilt tegenwoordig liever in de rust leven dan in alle hectiek. Dat snappen wij wel, want ze is vol op in de aandacht gekomen de afgelopen jaren. Ze was zelfs uitgeroepen tot ‘mooiste vrouw van het jaar’ door de FHM. Zo’n titel moet natuurlijk gepaard gaan met een boel rust en zelfvertrouwen. Waar verder de familie IJsselmuiden leeft is niet helemaal bekend, maar wij gokken erop dat het dicht in de buurt van Sylvana’s nieuwe huis zal zijn. Zo is de mooiste vrouw van Nederland overal dichtbij, in letterlijke en figuurlijke zin. (Behalve haar werk natuurlijk).

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.