Foto: Sylvana IJsselmuiden krijgt haatmail na intiem kiekje met vijand van Max Verstappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse presentatrice Sylvana IJsselmuiden maakt volgers woedend door het delen van een intieme foto met Lewis Hamilton! De haatmail stroomt binnen…

Sylvana IJsselmuiden heeft intieme foto met Lewis Hamilton

Het is altijd triest om te horen wanneer iemand haatmail ontvangt, vooral als het gaat om persoonlijke kwesties. Sylvana IJsselmuiden, deNederlandse presentatrice en influencer die je voornamelijk kent van Dumpert, is onlangs het doelwit geworden van dergelijke haatmail nadat ze een intiem kiekje had gedeeld met Hamilton, een Formule 1-coureur die wordt beschouwd als de grootste rivaal van Max Verstappen. Sylvana plaatste een foto op Instagram waarop ze te zien was, terwijl ze Hamilton kuste op de wang. Dat zorgde voor veel ophef bij Max Verstappen fans!

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden buigt diep voorover in open jurkje

sylvana

Enorme haat reacties op foto van Sylvana en Hamilton

De foto werd al snel opgepikt door verschillende Formule 1-fans die het als een teken van verraad zagen, aangezien Verstappen degene is die Sylvana zou moeten toejuichen. IJsselmuiden krijgt naar verluidt talloze haatmails en bedreigingen ontvangen van fans van Verstappen, die haar beschuldigen van ontrouw en verraad. Dit soort gedrag is volledig onacceptabel en onnodig, maar Sylvana doet dit soort acties gelukkig puur om iedereen te jennen. Sylvana deelt één reactie op haar Instagram van een volger die helemaal los gaat op haar foto! Hij zegt: “Hoe kan je in godsnaam zo weg zijn van die … Ik kan dat niet begrijpen. Alles met geluk gewonnen een goede auto en nooit tegenstand gehad. Als het hem moeilijk gemaakt wordt is het aardig gevaarlijk, als die een straf krijgt is omdat hij donker is. Ik kots die vent echt uit!” In onderstaande foto zegt ze: ‘jullie moeten me niet zo serieus nemen!’ Dit was haar hele intentie om deze ophef tot stand te brengen. Sylvana sluit het af met:” Rustig aan popje het weekend staat voor de deur!

 

sylvana_

Sylvana een ware krachtpatser van schoonheid

De blondine Sylvana IJsselmuiden is zo hot dat als ze een ijsje bestelt, het meteen smelt. Haar schoonheid is zo verblindend dat zonnebrillen spontaan breken als ze langsloopt. En haar lach is zo aanstekelijk dat zelfs chagrijnige mensen er vrolijk van worden. Kortom, Sylvana Ijsselmuiden is een ware krachtpatser van charisma en schoonheid. Ze is de belichaming van alles wat geweldig is in deze wereld en we zijn zo blij dat ze er is om ons dagelijks leven te verrijken. Sylvana IJsselmuiden zien we maar al te graag op ons beeldscherm. De blondine is natuurlijk bloedmooi, maar heeft ook een flinke dosis aan F1-kennis! Precies om deze reden lijkt Sylvana dé perfecte vervangster voor Stéphane Kox bij ViaPlay. ls verslaggeefster bij ViaPlay kan deze droge humor nog wel eens héél goed van pas komen, en wie weet geeft de blondine de nieuwe zender wel weer kleur! Men is zo nu en dan gewoon toe aan een vleugje Sylvana-humor, zeker bij het vaak bekritiseerde ViaPlay.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden verklaart afwezigheid met schokkend kiekje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!