Foto: Sylvana IJsselmuiden verklaart afwezigheid met schokkend kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden leek haast vermist, zo stil was het op haar Instagram account. De presentatrice deelt nu de schokkende reden waarom ze was verdwenen!

Auto verraadt Sylvana IJsselmuiden

Snelle auto’s, het is de grote passie van Sylvana IJsselmuiden. Ze presenteert online de Formule 1 voor een Duits medium en ze is al erg lang vrienden met F1-coureur Nyck de Vries. Daarnaast heeft ze wel eens gezegd dat ze in een ambulance zou willen rijden als ze geen televisie carrière zou hebben. Extra pijnlijk is het dus dat ze nu onderuit is gehaald door dat wat haar zo dierbaar is, ze is namelijk aangereden door een automobilist. Ze geeft aan een hersenschudding te hebben gehad en “wat wonden”. Daarnaast vertelt de blondine haar volgers dat het goed met haar gaat. Toch bestaan er twijfels. Sylvana is zó vaak niet serieus of woordgrappen aan het maken op insta, dat volgers niet weten of ze dit nieuws serieus moeten nemen. Zit er een stiekeme woordgrap in haar bericht? De meesten konden deze niet vinden, dus wensen de meesten volgers haar beterschap. Na 5 dagen afwezigheid denken de meeste volgers dat het toch echt geen grap is.

Sylvana IJsselmuiden totaal vermist

Sylvana IJsselmuiden is niet alleen populair op Instagram, ze heeft ook aardig wat volgers op TikTok. Hier was de dame ook erg actief tot haar vermeende ongeluk. Ze plaatste veel korte filmpjes over haar leven. Zo deelde ze bijvoorbeeld grappige verhalen of liet ze haar volgers zien wat ze aan het doen was. Ze scrolde door haar DM’s door en reageerde daarop, of liet zien hoe ze een heel zwembad voor zichzelf had. Ook op TikTok krijgt ze veel leuke reacties. Mensen zeggen dat ze er goed uit ziet. Zo goed zelfs dat een fan een tattoo van de blondine heeft laten zetten. Gelukkig hoeft hij zijn volgende vriendin niet constant te confronteren met het gezicht van de dame, hij ging namelijk slim voor haar lippen. Het zit zo: De jongen wilde een lipstick afdruk in zijn nek laten zetten, maar hij wilde niet zomaar lippen op zich. Nee, hij wilde graag de lippen van een mooie dame. Dat vond Sylvana wel leuk, dus gaf zij de jongen een papiertje die ze wat kusjes had gegeven. Vervolgens ging hij naar de tattooshop waar dit werd geplaatst in zijn nek. Helaas voor de jongen geen echte kus dus, maar dit komt zeker dichtbij. Vervolgens deelde Sylvana de video van de jongen op haar account. Haar volgers vinden het ook grappig.

@sylvana.ijsselmuiden Deze Guy! Hoe dan. Goed er loopt dus nu iemand rond met mn lippen in z’n nek🤣 #foryoupage #fyp #tattoo #kus ♬ origineel geluid – Sylvana IJsselmuiden

De Formule 1 gaat eindelijk weer beginnen

Het is wel te hopen voor Sylvana IJsselmuiden dat ze snel op knapt. Op 5 maart staat namelijk de eerste Formule 1 wedstrijd weer op het programma. Naast dat ze dan eigenlijk moet werken, wil ze de race natuurlijk absoluut niet missen. Het zou vervelend zijn als ze dan nog zoveel hoofdpijn heeft dat ze de vele rondjes niet zou kunnen volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!