Foto: Sylvana IJsselmuiden buigt diep voorover in open jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De blonde presentatrice Sylvana IJsselmuiden verrast volgers met een zéér kiekje! Ze buigt voorover en geeft letterlijk en figuurlijk een inkijkje in haar leven! 

Sylvana IJsselmuiden maakt volgers gelukkig met inkijkje

Sylvana IJsselmuiden weet wel voor interactie te zorgen tussen haar en haar volgers. Bij haar foto zet ze in het bericht; ‘Iemand nog een leuke caption?’. Hierop volgde ontzettend veel reacties, precies wat de blondine net deze post wilde bereiken. Toegegeven: Sylvana komt extreem goed uit de verf op deze foto! De blondine weet precies hoe ze haar volgers moet activeren. De foto is genomen in Friesland, hier maakte een volger een ludieke reactie; ‘Ik wist niet dat er bergen waren in Friesland!’ Sylvana weet maar al te goed dat haar pluspunten hier natuurlijk de blikvangers zijn. Ze heeft een strak wit jurkje aan met een flinke v-hals.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden geeft lesje aan minderjarige volger

Sylvana IJsselmuiden doet Kees Flodder na

De uitdagende blik van Sylvana is een van de redenen waarom de knappe presentatrice zo aantrekkelijk wordt gevonden. Sylvana weet alle mannen van Nederland met het grootste gemak te verleiden. En daar hoeft ze echt niet van die hele bijzondere pakjes voor aan te trekken, natuurlijk is dat een zéér mooie bijkomstigheid! Haar blik doet namelijk al wonderen. Als Sylvana op de juiste manier naar je kijkt, dan smelt je al helemaal. Daarom heeft Sylvana ook de meest verleidelijke foto’s, dat komt door al dat oefenen. Bij onderstaande foto zie je Sylvana poserend als Kees Flodder in de welbekende wagen, alleen is die bij Sylvana wit en geen roze. Haar volgers zijn het er ook over eens: Sylvana lijken écht sprekend op Tatjana als Kees Flodder!

Sylvana IJsselmuiden zet zich in voor goede doelen

Sylvana heeft een aantal mooie sponsordeals aan de haak geslagen, maar het liefst gebruikt ze haar bereik om zich in te zetten voor belangrijkere zaken. Op Instagram heeft ze meer dan 350.000 volgers en ze werkt samen met verschillende merken, waaronder Hunkemöller, NA-KD en L’Oréal Paris. Daarnaast heeft ze haar eigen kledinglijn, genaamd “Sylvana by House of Articles”. Naast haar werk als televisiepresentator en influencer zet Sylvana zich dus ook in voor verschillende goede doelen. Zo is ze ambassadeur van de Hartstichting en zet ze zich in voor meer bewustwording rondom hart- en vaatziekten bij vrouwen. Ook roept ze mannen regelmatig op om hun ‘zaakje’ te laten checken voor enge ziektes, en spreekt ze zich regelmatig uit over haar eigen medische belemmeringen. Ze heeft zich bewezen als een harde werker en heeft een grote schare fans opgebouwd door haar openheid en spontaniteit op televisie en social media. Met haar creativiteit en ambitie zal ze ongetwijfeld nog veel meer mooie projecten op haar naam zetten in de toekomst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!