Foto: Sylvana IJsselmuiden boos op volger na per ongeluk bekijken van ingezonden slurf-foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden heeft het er zwaar mee. Ze opende een foto die een fan haar had gestuurd, maar dat bleek iets heel anders te zijn dan ze verwachtte. 

De blondine vindt het ontzettend fijn om met haar fans een beetje interactie te hebben. Dat is een van de dingen die ze het leukste vindt aan bekend zijn. En de fans van Sylvana willen haar nog wel eens wat leuks sturen. Dat vindt de blonde presentatrice natuurlijk geweldig. Ze vindt het alleen maar leuk dat haar fans een beetje tijd en creativiteit in haar willen steken. Maar natuurlijk maken bepaalde volgers van Sylvana hier ook een beetje misbruik van. Die grijpen haar goedheid aan om een foto van hun slurf naar de presentatrice te sturen. En dat kan de blondine nou net niet waarderen. Ze deelt het gesprek met haar en haar ‘fan’ in haar story op Instagram om even kenbaar te maken dat ze het wel mooie vindt geweest.

Lees ook: Video: Sylvana IJsselmuiden gaat op haar rug liggen en laat zich pletten

Sylvana IJsselmuiden trapt in oude truc

De blonde presentatrice opende haar dm’s en zag daar een bericht van iemand die zei dat hij een tekening gemaakt had voor de blondine. En vanuit de goedheid van haar hart opende Sylvana dus de foto. Ze vindt het namelijk altijd erg leuk om te zien dat mensen een beetje moeite in haar steken. Maar deze fan wilde iets heel anders in haar steken, blijkt maar weer uit de foto die Sylvana onder ogen kreeg. De jongen in kwestie had Sylvana namelijk een beetje om de tuin geleid. Hij had net gedaan of hij iets moois had gemaakt, maar had ondertussen een foto van zijn slurf gestuurd. En dat viel bij Sylvana natuurlijk verkeerd. De presentatrice deelde het moment uit haar dm met haar volgers om even duidelijk te maken dat dit niet de bedoeling is. Dat is ook logisch, want het moet ook verschrikkelijk irritant zijn om dit soort berichten binnen t krijgen de hele tijd.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden schaamt zich kapot voor haar hoogtepuntjes op Threads

Sylvana trapt na jaren nog steeds in dezelfde berichtjes in haar dm’s

Het is elke keer eigenlijk weer hetzelfde verhaal, maar Sylvana lijkt nog steeds erin te trappen. Mensen sturen een foto met een lief berichtje en vervolgens als Sylvana de foto opent, blijkt het helemaal niet zo’n luk plaatje te zijn als ze had gedacht. De presentatrice deelt natuurlijk elk gesprek met haar volgers, maar ze is dan wel weer zo lief om de namen de profielfoto’s van die personen te blurren. Dat is wel heel erg coulant van haar, want dat hoeft ze natuurlijk helemaal niet te doen. Een hoop andere influencers zijn namelijk wat harder als dit gebeurt. Sylvana voelt de behoefte niet om iemand dan gelijk aan de schandpaal te nagelen en daar mogen een hoop heren zich gelukkig mee prijzen. Want de blondine geeft regelmatig aan dat ze best wel veel van dit soort foto’s binnenkrijgt.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden? Kijk even op Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Sylvana IJsselmuiden, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie kiekjes staan waar je als fan oprecht gelukkig van wordt. Stuur dan alleen niet in je enthousiasme een vies plaatjes naar Sylvana. Dat kan de blondine niet zo waarderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?