Video: Sylvana IJsselmuiden gaat op haar rug liggen en laat zich pletten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden heeft een momentje voor zichzelf genomen, onder een zware koffer.

Presentatrice Sylvana IJsselmuiden gaat ‘undercover’

Sylvana IJsselmuiden, bekend om haar humor en opvallende persoonlijkheid, heeft recent voor vermaak gezorgd met een speelse video. In deze beelden ligt ze op haar rug en lijkt ze ‘geplet’ te worden, maar er is meer aan de hand dan op het eerste gezicht lijkt. De blonde schoonheid gaat undercover, letterlijk onder een koffer, en levert daarmee een slimme woordspeling die perfect aansluit bij Sylvana’s bekende voorliefde voor luchtige humor. Met haar mooie woordspelingen weet Sylvana de sfeer een beetje luchtig te houden. Haar fans die smullen er van. En natuurlijk van al die mooie foto’s van de blondine.

Sylvana IJsselmuiden staat bekend om haar flauwe grapjes

Sylvana staat niet alleen bekend om haar opvallende verschijning, maar ook om haar uitstekende gevoel voor humor. De slimme woordspelingen, zoals de recente onder-de-koffer stunt, weerspiegelen dat natuurlijk perfect. Haar fans waarderen Sylvana juist vanwege deze luchtige en komische kijk op het leven. Haar flauwe woordgrapjes kunnen voor mensen die haar niet zo kennen natuurlijk wel een beetje als te veel worden gezien. Maar iedereen die Sylvana kent, waardeert de humor die ze de wereld in gooit.

De mooie fotogenieke collectie van Sylvana IJsselmuiden

Een andere reden waarom Sylvana’s fans haar enthousiast volgen, is haar constante stroom van mooie foto’s. Regelmatig deelt ze snapshots uit haar dagelijks leven, waardoor volgers een kijkje achter de schermen krijgen. De beelden variëren van spontane momenten tot gestileerde fotoshoots, waaruit blijkt dat Sylvana haar fans op allerlei manieren wil vermaken. De inzet van de blonde presentatrice wordt natuurlijk enorm gewaardeerd.

Sylvana IJsselmuiden is inmiddels weg bij Dumpert

Onlangs nam Sylvana een opmerkelijke beslissing door afscheid te nemen van haar werk bij de populaire website Dumpert. Dit betekent niet het einde van haar online aanwezigheid, maar markeert eerder een verschuiving naar nieuwe uitdagingen. Sylvana heeft aangegeven dat ze zich wil focussen op nieuwe presentatieklussen, wat haar fans nog meer content belooft. Wat de toekomst voor Sylvana brengt, blijft vooralsnog onzeker. Echter, één ding is zeker: haar fans volgen haar op de voet. Of het nu gaat om haar humoristische capriolen of haar nieuwe professionele avonturen, Sylvana’s supporters staan altijd klaar om haar te ondersteunen.

De mooiste foto’s van Sylvana IJsselmuiden

Met haar fantastische looks en de manier waarop ze op de foto kan verschijnen, weet Sylvana IJsselmuiden toch al wel heel erg snel de gemoederen flink bezig te houden. De blondine weet als geen ander hoe ze ervoor moet zorgen dat haar fans tevreden blijven. Dat doet ze dus door een combinatie van prikkelende foto’s en bijzondere onderschriften vol grapjes. Soms zitten haar grapjes ook verwerkt in de foto of de video die ze plaatst. Op die manier weet de presentatrice altijd mensen scherp te houden. Haar grapjes schieten soms bij mensen in het verkeerde keelgat, maar niet vaak. Meestal kunnen haar volgers zich wel vermaken met de humor van deze leuke blondine. Sylvana krijgt dan ook vaak complimenten van haar fans over haar gevoel voor humor.

De foto’s van Sylvana zie je op Instagram

Natuurlijk wil je al die leuke en vooral grappige plaatjes van Sylvana nog een keertje goed terug zien. Maar waar kan dat? Nou, Sylvana plaatst haar content op Instagram. Daar moet je dus zijn als je meer van haar wil genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.