Foto: Sylvana IJsselmuiden schaamt zich kapot voor haar hoogtepuntjes op Threads

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is nog niet zo handig met het nieuwe social media-platform Threads…

De knappe Sylvana IJsselmuiden heeft geen blad voor haar mond. Dat is natuurlijk al lang bekend, sinds de blondine op televisie verscheen. Iedereen wist al dat je in ieder geval een eerlijke mening gaat krijgen als je naar Sylvana haar werk kijkt. Nu is er weer een nieuw platform waar Sylvana helemaal los op gaat terwijl ze probeert te ontdekken of het iets voor haar is. Zo is het moederbedrijf van Instagram, genaamd Meta, met een nieuw platform gestart dat héél erg op X, het voormalige Twitter lijkt.

Sylvana IJsselmuiden deelt hele bizarre grappen

Het platform heet Threads en je ziet het steeds meer voorbij komen bij Instagram gebruikers en influencers zoals Sylvana IJsselmuiden. Zo staat er vaak een link naar Threads in de bio van influencers. Eigenlijk is het starten van Threads een soort tegengeluid van Meta naar het platform X, van Elon Musk. Zo kent iedereen X natuurlijk als Twitter, waar je kleine berichten op kan plaatsen. In principe is Threads een beetje hetzelfde als X, maar van een andere eigenaar. Nu is Sylvana dus ook lekker begonnen met experimenteren met het platform, maar met nog weinig succes. De blondine probeert een leuke following op te bouwen met het delen van hele flauwe grapjes. Op onderstaande screenshot laat Sylvana een paar van haar posts op het platform Threads zien. Het zijn geen topgrappen die Sylvana plaatst, maar doordat ze zo slecht zijn is het best grappig te noemen.

Sylvana IJsselmuiden deelt hele bizarre grappen 

Sylvana IJsselmuiden deelt hele bizarre grappen op Threads 2

Uiteindelijk heeft ook Sylvana IJsselmuiden zelf door dat haar grapjes een beetje flauw zijn. De blondine deelt bovenstaande screenshot, waar ze is begonnen met een nieuw grapje over een krab die zichzelf moet krabben. Bij de screenshot schrijft Sylvana:  ”Volgens mij ben ik af.”. Hiermee lijkt Sylvana dus door te hebben hoe flauw het allemaal is.

Sylvana IJsselmuiden verzamelt fans bijeen in Friesland

Natuurlijk willen alle fans van Sylvana IJsselmuiden niks liever dan de blondine weer zien. Een grote groep volgers van Sylvana zitten uiteraard in haar geboorteplaats Friesland. Sylvana is een echte fries en komt hier ook erg graag openlijk voor uit. Nu kan de presentatrice haar geluk niet op, want ze gaat een show geven in Friesland. Zo staat Sylvana binnenkort in de Harmonie in Leeuwarden. Tevens is Sylvana haar succes daar begonnen toen ze nog op de middelbare school zat. Ook deelt Sylvana dat ze met Joost Klein en Donny Ronny zal verschijnen. Donny Ronny is de nieuwe artiestenaam van Stefano Keizers. Als een echte Fries duld Sylvana geen verandering, dus ze noemt hem nog rustig Stefano, wat eerst zijn alter ego was.

Sylvana IJsselmuiden gaat optreden in Friesland

Sylvana IJsselmuiden deelt interessante video

Als trotse Fries gaat Sylvana IJsselmuiden geen enkele samenwerkingsvideo met een Fries merk uit de weg. Dit keer heeft de blondine het voor elkaar gekregen om samen te werken met een drankmerk. Nu lust Sylvana zelf ook best een drankje dus dat komt goed uit. Sylvana deelt een video in samenwerking met het Friese likeur Berenburger.

Bekijk de video op Sylvana haar Instagram hier. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!