Foto: Suzanne Schulting deelt zwembadkiekje van knellend broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is lekker op vakantie! De shorttrackster deelt een stel intieme kiekjes aan de zwembadrand. Haar broekje lijkt wel héél erg te knellen.. 

Suzanne Schulting lijkt de zon opgezocht te hebben. Waar de shorttrackster zich op dit moment bevindt, is onduidelijk. In ieder geval lijkt de temperatuur op de bestemming van Suzanne een stuk hoger te liggen dan in ons kikkerlandje op dit moment. Daar besluit Suzanne zich dan ook goed naar te kleden, terwijl ze languit aan de zwembadrand ligt. Haar broekje staat echter vrij knellend in beeld..

Zwetende Suzanne Schulting laat broekje flink knellen

Suzanne Schulting is onlangs 4 keer Europees kampioen geworden, dus een rustgevende, ontspannende vakantie heeft de pikante shorttrackster meer dan verdiend. Dit laat Suzanne zich natuurlijk geen twee keer zeggen, dus is ze gauw met de noorderzon vertrokken. En ze lijkt ook naar de zon te zijn vertrokken, want dit pikante zwembadkiekje ziet er behoorlijk heet uit. De schaatsster deelt een foto dat ze languit ligt aan de zwembadrand. In haar ene hand een boek, en in haar andere hand haar telefoon. Hiermee fotografeert ze voornamelijk haar sportieve benen. Ze lijken al aardig een kleurtje te krijgen in de felle stralen van de hete zon, en Suzanne zal er vast een eind op los zweten. Haar broekje ziet er echter wat knellend uit, dus genoeg redenen om even op te staan en een frisse duik te nemen. Suzanne geniet in ieder geval optimaal van deze relax-vakantie!

Lees ook: Video: Suzanne Schulting verleidt cameraman tijdens warming-up

Suzanne Schulting deelt intieme kiekjes met bekende vriend

Suzanne Schulting had na die overwinningen natuurlijk wat te vieren, en dit deed ze dan ook met een hoop mensen. Via Instagram zien we allerlei kiekjes van de dolblije schaatsster en alle mensen die Suzanne lief heeft. Om te starten met Sam van Royen, je leest het goed ja, die achternaam kennen we! Voor de mensen die het nog niet helemaal door hadden, de zoon van Heleen van Royen is de vriend van Suzanne Schulting! De twee poseren vol liefde en genot voor de camera, na deze overwinning van Suzanne. Het begint met een intieme foto van de twee tortelduifjes. Vervolgens zien we Suzanne en Sam met alle vier hun ouders. Heleen van Royen staat er dus uiteraard ook op! Dat maakt dit kiekje alleen nog maar leuker. Vervolgens zien we nog Suzanne die flink beet wordt gegrepen door haar coach, en zij die nog maar eens uiterst pikant op de schoot van Sam een zoen aan haar vriend geeft. Recht voor de ogen van Heleen van Royen, die dit allemaal wat minder op prijs lijkt te stellen. Tenminste, als we haar hoofd zo zien dan. De twee lijken in ieder geval goed van elkaar te genieten! Vooral na deze grote overwinning van de shorttrackster. Wat zal er die avond nog allemaal gebeurd zijn..

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting laat indrukwekkendste deel van haar lijf zien

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!