Video: Suzanne Schulting verleidt cameraman tijdens warming-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting weet altijd waar de camera precies is. Nu gaat ze alleen niet voor de camera, maar de man achter de camera.

De afgelopen tijd deelt Suzanne Schulting steeds meer verleidelijke filmpjes van zichzelf. Ze kijkt bij deze filmpjes recht in de camera en probeert zo haar volgers te verleiden. het lijkt er nu alleen op dat ze in plaats van haar volgers haar cameraman probeert te verleiden.

Suzanne Schulting laat perfecte achterkant zien tijdens warming-up

Suzanne Schulting maakt zich op voor het Europees kampioenschap schaatsen. Voordat ze het ijs op gaat, is het extreem belangrijk om eerst goed op te warmen. Met deze warming-up zorgt ze er niet voor dat alleen zij warm wordt. Ze kijkt meerdere malen recht in de camera terwijl ze zichzelf sensueel zit te strekken. Ze loopt heel verleidelijk het stadion in met een superstrakke broek aan. Daarna begint ze haar spieren te rekken en legt ze haar been heel verleidelijk hoog. Hierdoor creëert ze het perfecte achteraanzicht. Haar volgers kunnen haar perfecte achterwerk nu uitstekend zien en dat is om van te watertanden. Ze duwt zichzelf een aantal keer goed aan om optimaal warm te worden. Wanneer je denkt dat ze bijna klaar is gaat ze ook nog even voor de camera op de grond zitten. Op een gegeven moment kijkt ze zoveel in de camera, dat je bijna zou denken dat ze de cameraman aan het verleiden is. Wanneer je Suzanne zo ziet rekken moet je als cameraman wel verleidt raken.

Extreem lenige Suzanne Schulting weet precies hoe ze moet verleiden

Suzanne Schulting heeft al een enige tijd een relatie met Sam van Royen. De achternaam komt misschien bekend voor, want het is de zoon van schrijfster Heleen van Royen. De twee tortelduifjes kwamen elkaar tegen achter de schermen bij het programma Vandaag Inside. Nu een aantal maanden later zijn ze nog steeds bij elkaar. Wanneer je de video’s van de beeldschone schaatsster ziet dan weet je dat Sam van Royen veel concurrentie heeft. De extreem lenige Suzanne Schulting heeft namelijk veel te bieden. Als je zo lenig bent dan moet het in de slaapkamer wel een extreme plezier zijn. Sam van Royen heeft het goed voor elkaar!

Niet alle volgers zijn blij met de nieuwe video van Suzanne Schulting

De laatste tijd plaats Suzanne Schulting dus steeds meer verleidelijke video’s. Hier zijn echter niet al haar volgers blij mee. Die volgen Suzanne namelijk nog steeds om haar schaatsprestaties. De filmpjes die ze nu plaats hebben alleen helemaal niks meer met schaatsen te maken, volgens sommige volgers. Dit is gewoon puur jezelf willen laten zien aan de buitenwereld. Of Suzanne het hier zelf ook mee eens is, is nog maar de vraag. Haar trouwe schaatsvolgers zien in ieder geval graag andere content. Maar laten we eerlijk zijn, de filmpjes die Suzanne nu online zet zijn natuurlijk ook gewoon heel erg fijn om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!