Foto: Suzanne Schulting laat indrukwekkendste deel van haar lijf zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is enorm trots op dit belangrijke onderdeel van haar lijf. Geen wonder dat de schaatsster dit deel dan ook graag laat zien!

Suzanne Schulting is een prachtige schaatsster met een lichaam dat gebouwd is om topprestaties te leveren. Toch schiet één lichaamsdeel een stuk boven de rest uit. Met dit heerlijke kiekje laat ze dat duidelijk zien!

Suzanne Schulting knalt zowat uit witte sportkleding

Suzanne Schulting is zich volop aan het voorbereiden voor het Europese kampioenschap. In een superstrak pakje werkt ze haar laatste training af. Als schaatsster is er natuurlijk een deel van je lichaam wat uitstekend moet zijn. Wanneer je naar dit heerlijke kiekje kijkt zie je ook per direct wat dat is. Het zijn natuurlijk haar schaatsbenen, die er enorm indrukwekkend uitzien! In haar superstrakke broek zie je perfect hoe de benen van Suzanne Schulting eruit zien. Naast haar indrukwekkende benen zie je dat haar lichaam in het algemeen er super afgetraind uit ziet. Suzanne Schulting is er helemaal klaar voor om in Gdansk te vechten voor het Europees kampioenschap. Om haar volgers te verwennen deelt de beeldschone schaatsster ook een heerlijk kiekje van het achteraanzicht. De broek laat weinig aan de verbeelding over.

Suzanne Schulting neemt ons mee in hete workout

Suzanne Schulting moet topfit zijn voor het Europees kampioenschap. Om dit te behalen is ze druk bezig met trainen. Gelukkig voor haar volgers neemt ze hun mee in haar hete workout. Ze traint haar indrukwekkende benen nog maar een keer extra. In haar sportbroek ziet deze oefening er zeker heet uit! De knappe schaatsster lijkt alles te geven en is er helemaal klaar voor om te gaan vlammen op het Europees kampioenschap. Aan de support gaat het niet liggen. Haar volgers moedigen Suzanne Schulting volop aan. Na het zien van dit heerlijke filmpje zit heel mannelijk Nederland straks aan de tv gekluisterd.

Suzanne Schulting zuigt sensueel aan nat voorwerp

Tijdens het sporten krijg je het natuurlijk snel warm. Ook tijdens het schaatsen in een koude arena begin je het op een gegeven moment warm te krijgen. Niks werkt beter dan een paar heerlijke slokken koud water. Na een aantal rondjes te hebben gereden neemt Suzanne Schulting even rust. Ze heeft haar helm inmiddels afgezet en kijkt diep in de camera. Na een paar seconde recht in de camera te staren schiet ze vol in de lach!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!