Foto: Suzanne Schulting laat indrukwekkendste deel van haar lijf zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is enorm trots op dit belangrijke onderdeel van haar lijf. Geen wonder dat de schaatsster dit deel dan ook graag laat zien!

Suzanne Schulting is een prachtige schaatsster met een dat gebouwd is om topprestaties te leveren. Toch schiet één lichaamsdeel een stuk boven de rest uit. Met dit heerlijke kiekje laat ze dat duidelijk zien!

Suzanne Schulting knalt zowat uit witte sportkleding

Suzanne Schulting is zich volop aan het voorbereiden voor het Europese kampioenschap. In een superstrak pakje werkt ze haar laatste training af. Als schaatsster is er natuurlijk een deel van je wat uitstekend moet zijn. Wanneer je naar dit heerlijke kiekje kijkt zie je ook per direct wat dat is. Het zijn natuurlijk haar schaatsbenen, die er enorm indrukwekkend uitzien! In haar superstrakke broek zie je perfect hoe de benen van Suzanne Schulting eruit zien. Naast haar indrukwekkende benen zie je dat haar in het algemeen er super afgetraind uit ziet. Suzanne Schulting is er helemaal klaar voor om in Gdansk te vechten voor het Europees kampioenschap. Om haar volgers te verwennen deelt de beeldschone schaatsster ook een heerlijk kiekje van het achteraanzicht. De broek laat weinig aan de verbeelding over.
Suzanne Schulting neemt ons mee in hete workout

Suzanne Schulting moet topfit zijn voor het Europees kampioenschap. Om dit te behalen is ze druk bezig met trainen. Gelukkig voor haar volgers neemt ze hun mee in haar hete workout. Ze traint haar indrukwekkende benen nog maar een keer extra. In haar sportbroek ziet deze oefening er zeker heet uit! De knappe schaatsster lijkt alles te geven en is er helemaal klaar voor om te gaan vlammen op het Europees kampioenschap. Aan de support gaat het niet liggen. Haar volgers moedigen Suzanne Schulting volop aan. Na het zien van dit heerlijke filmpje zit heel mannelijk Nederland straks aan de tv gekluisterd.

Suzanne Schulting zuigt sensueel aan nat voorwerp

Tijdens het sporten krijg je het natuurlijk snel warm. Ook tijdens het schaatsen in een koude arena begin je het op een gegeven moment warm te krijgen. Niks werkt beter dan een paar heerlijke slokken koud water. Na een aantal rondjes te hebben gereden neemt Suzanne Schulting even rust. Ze heeft haar helm inmiddels afgezet en kijkt diep in de camera. Na een paar seconde recht in de camera te staren schiet ze vol in de lach!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.