Foto: Suzanne Schulting bewondert zichzelf in spiegel zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting plaatst regelmatig foto’s van zichzelf in de spiegel. Alleen nu lijkt de schaatsster een stapje verder te zijn gegaan dan normaal..

Suzanne Schulting plaatst regelmatig foto’s van zichzelf op Instagram. De brunette heeft dan ook door dat haar uiterlijk zeker niet teleurstelt, en ze weet wat haar volgers willen zien. Het is tenslotte ook geen straf om naar de looks van de schaatsster te kijken. Suzanne heeft ook nu weer foto’s van zichzelf op Instagram gezet, alleen deze zijn nét iets anders dan normaal. De brunette lijkt het iets pikanter te gaan aanpakken..

Suzanne Schulting trekt broek uit voor spiegelfoto

Suzanne Schulting plaatste onlangs een uiterst opvallende foto op Instagram. Waar de brunette het vaak netjes houdt, en veilig, lijkt ze nu het nu tóch wat pikanter aan te gaan pakken. Suzanne plaatste namelijk een foto in de spiegel van zichzelf. Wat natuurlijk volkomen normaal en onschuldig klinkt, maar één ding aan de foto was vrij opvallend. Suzanne droeg namelijk geen broek op deze foto. Tenminste, geen zichtbare broek. De brunette draagt op de foto namelijk een ontzettend lange trui, waardoor het niet te zien is of ze een broekje draagt of niet. Met de nadruk op broekje, want lang zal de broek zeker niet geweest zijn. Anders zou je hem wel zien. In ieder geval is het duidelijk wat Suzanne met deze foto wilde laten zien. Die gespierde benen natuurlijk. Nu de benen van Suzanne echt goed zichtbaar zijn, zien we hoe gespierd die eigenlijk wel niet zijn. De benen van een echte schaatsster.

Lees ook: Onzekere Suzanne Schulting verbaast Arjen Lubach tijdens ongemakkelijke video

Suzanne Schulting valt in herhaling met foto’s

Dat Suzanne Schulting één keer een spiegelfoto plaatst, is natuurlijk leuk. Maar nu lijkt er een nieuwe foto te zijn verschenen op de Instagram van de brunette, die verdacht veel op de oude foto lijkt. Misschien zelfs nóg wat pikanter. Suzanne besluit namelijk om nog een foto op Instagram te plaatsen. Op deze foto is wederom te zien hoe de schaatsster geen broek aanheeft. Er lijkt een patroon te zijn ontstaan en Suzanne is het duidelijk allemaal wat spannender aan het aanpakken. Geen straf voor haar volgers natuurlijk. Op deze foto is de schaatsster net uit bed gesprongen, en poseert gelijk voor de spiegel in haar nachtelijke outfit. Met een peace teken als gebaar, begint de brunette de dag.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting geeft kusje aan camera in superstrak topje

Suzanne Schulting blaast 25 kaarsjes uit

Suzanne Schulting was onlangs jarig! De brunette laat dat weten via haar Instagram. Op de foto is te zien hoe Suzanne richting de camera poseert, met in haar hand oesters! Voor wie deze oesters zijn, is nog maar de vraag. Maar in ieder geval houdt Suzanne er erg van, zo te zien. Ze straalt helemaal en springt een gat in de lucht omdat ze 25 is geworden! “25 on the 25th September. Thnx for all the sweet birthday wishes yesterday“. Dit jaar is het nog meer bijzonder dan normaal, aangezien ze 25 is geworden op de 25e van september! De dag van Suzanne kan niet meer stuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!