Foto: Suzanne Schulting bewondert zichzelf in spiegel zonder broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting plaatst regelmatig foto’s van zichzelf in de spiegel. Alleen nu lijkt de schaatsster een stapje verder te zijn gegaan dan normaal..

Suzanne Schulting plaatst regelmatig foto’s van zichzelf op Instagram. De brunette heeft dan ook door dat haar uiterlijk zeker niet teleurstelt, en ze weet wat haar volgers willen zien. Het is tenslotte ook geen straf om naar de looks van de schaatsster te kijken. Suzanne heeft ook nu weer foto’s van zichzelf op Instagram gezet, alleen deze zijn nét iets anders dan normaal. De brunette lijkt het iets pikanter te gaan aanpakken..

Suzanne Schulting trekt broek uit voor pikante spiegelfoto

Suzanne Schulting plaatste onlangs een uiterst opvallende foto op Instagram. Waar de brunette het vaak netjes houdt, en veilig, lijkt ze nu het nu tóch wat pikanter aan te gaan pakken. Suzanne plaatste namelijk een foto in de spiegel van zichzelf. Wat natuurlijk volkomen normaal en onschuldig klinkt, maar één ding aan de foto was vrij opvallend. Suzanne droeg namelijk geen broek op deze foto. Tenminste, geen zichtbare broek. De brunette draagt op de foto namelijk een ontzettend lange trui, waardoor het niet te zien is of ze een broekje draagt of niet. Met de nadruk op broekje, want lang zal de broek zeker niet geweest zijn. Anders zou je hem wel zien. In ieder geval is het duidelijk wat Suzanne met deze foto wilde laten zien. Die gespierde benen natuurlijk. Nu de benen van Suzanne echt goed zichtbaar zijn, zien we hoe gespierd die eigenlijk wel niet zijn. De benen van een echte schaatsster.

Lees ook: Onzekere Suzanne Schulting verbaast Arjen Lubach tijdens ongemakkelijke video

Suzanne Schulting valt in herhaling met pikante foto’s

Dat Suzanne Schulting één keer een pikante spiegelfoto plaatst, is natuurlijk leuk. Maar nu lijkt er een nieuwe foto te zijn verschenen op de Instagram van de brunette, die verdacht veel op de oude foto lijkt. Misschien zelfs nóg wat pikanter. Suzanne besluit namelijk om nog een foto op Instagram te plaatsen. Op deze foto is wederom te zien hoe de schaatsster geen broek aanheeft. Er lijkt een patroon te zijn ontstaan en Suzanne is het duidelijk allemaal wat spannender aan het aanpakken. Geen straf voor haar volgers natuurlijk. Op deze foto is de schaatsster net uit bed gesprongen, en poseert gelijk voor de spiegel in haar nachtelijke outfit. Met een peace teken als gebaar, begint de brunette de dag.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting geeft kusje aan camera in superstrak topje

Suzanne Schulting blaast 25 kaarsjes uit

Suzanne Schulting was onlangs jarig! De brunette laat dat weten via haar Instagram. Op de foto is te zien hoe Suzanne richting de camera poseert, met in haar hand oesters! Voor wie deze oesters zijn, is nog maar de vraag. Maar in ieder geval houdt Suzanne er erg van, zo te zien. Ze straalt helemaal en springt een gat in de lucht omdat ze 25 is geworden! “25 on the 25th September. Thnx for all the sweet birthday wishes yesterday“. Dit jaar is het nog meer bijzonder dan normaal, aangezien ze 25 is geworden op de 25e van september! De dag van Suzanne kan niet meer stuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.