Onzekere Suzanne Schulting verbaast Arjen Lubach tijdens ongemakkelijke video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting komt normaal heel erg goed over in haar interviews, maar van deze vraag van Arjen Lubach wordt ze een beetje ongemakkelijk. 

Tijdens de opname van de show van Arjen Lubach wordt er ook een stukje opgenomen voor op social media. Dit gaat natuurlijk traditiegetrouw met een telefoon. Dat werkt wel het beste, want dan zit je al in het juiste formaat, namelijk verticaal. Dat is met een normale camera nog best moeilijk te doen. Alleen laat de telefoon kwaliteit soms wat te wensen over. Ook is het iets minder makkelijk charmant over te komen met een telefoon in je smoel. Dat merk je dan ook wel tijdens dit interview van Suzanne Schulting. Arjen Lubach stelt haar een ingezonden vraag, maar krijgt een beetje ongemakkelijk antwoord terug van de schaatsster.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting wordt betrapt terwijl ze bezig is in de achterbak

Wat neemt Suzanne Schulting altijd mee op reis?

De knappe schaatsster reist nogal wat af met al die competities en wereldkampioenschappen. Ook gaat de aantrekkelijke brunette graag op vakantie naar verre bestemmingen. Maar wat neemt Suzanne nu altijd mee als ze uit Nederland vertrekt? Wat is het enige wat Suzanne niet achter kan laten als ze in het buitenland is. Het verrassende antwoord is Pindakaas! Ja hoor, de oer-Hollandse Suzanne kan niet van huis weg zonder een pot pindakaas mee te nemen. En haar eigen brood, zodat ze een simpele Hollandse boterham kan eten voor een wedstrijd of tijdens haar vakantie. Maar dat brood haalt ze niet uit de supermarkt. Dat blijft nooit lang genoeg houdbaar. Dus heeft Suzanne daar een ander slim trucje voor.

Suzanne heeft haar eigen broodmachine

Suzanne neemt haar eigen broodbakmachine mee voor wedstrijden. En dat blijkt best essentieel te zijn voor de knappe schaatsster. Je moet namelijk tussen de wedstrijden door even wat kleins eten en dan is een verse boterham met pindakaas ideaal. Daar knapt Suzanne tussen haar wedstrijden door helemaal van op. Het kost even wat moeite, maar dan heb je ook wat. Suzanne let dus niet alleen maar op haar training, maar stopt ook bijzonder veel aandacht in haar eten. En dat is ook niet zo gek, want als je aan de top van de schaatswereld wil blijven, zal je alles op alles moeten zetten.

Arjen Lubach heeft weer veel geleerd van Suzanne Schulting

Aan het einde van de vragenronde bedankt Arjen Lubach nog even zijn gast Suzanne Schulting voor het uitgebreide antwoord. De presentator heeft veel geleerd van de knappe schaatsster. Het is misschien niet het meest voor de hand liggende antwoord geweest, maar Arjen heeft wel het idee dat hij nu meer weet over de behoeftes van schaatssters dan voorheen.

Is Suzanne Schulting de mooiste gast van Arjen Lubach?

Arjen Lubach heeft al veel gasten in zijn studio gehad, maar was er ooit iemand zo mooi en knap als Suzanne Schulting? Dat betwijfelen we. Met haar strakke figuur, gevoel voor styling en ontzettend aantrekkelijk gezicht is Suzanne een van de knapste vrouwen uit de sportwereld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!