Foto: Suzanne Schulting geeft kusje aan camera in superstrak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting moet even een lief gebaar maken naar haar trouwe volgers. En dat doet ze door middel van deze knappe foto van zichzelf. 

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting geeft veel om haar volgers. Zo veel zelfs, dat ze hen wilt belonen met een lief gebaar. Dus wat doet de ongelooflijk aantrekkelijke schaatsster? Die trekt een van haar meest verleidelijke pakjes aan om even een leuke foto van zichzelf te maken. En op die foto weet ze haar volgers ook nog eens een lief kusje te geven. Al de fans van Suzanne weten niet waar ze het lieve gebaar aan verdiend hebben, maar ze accepteren het maar al te graag.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting is flink met zichzelf bezig tijdens vakantie

Wat is dat nou? Suzanne draagt niks onder topje!

Ja dat zie je goed, de knappe schaatsster heeft besloten om geen onderkleding te dragen bij haar witte topje. En dat maakt het wel een heel erg spannend topje voor Suzanne. Zou het een foutje zijn van de schaatsster, of probeert ze op deze manier extra verleidelijk over te komen? Wat het ook is, de look staat Suzanne wel gewoon. Ze kan het absoluut hebben. Nu alleen maar hopen dat het niet te koud wordt buiten. Maar met een hittegolf in Nederland, zal dat wel meevallen.

Suzanne geniet in strak zwart topje

Toen Suzanne klaar was met haar witte topje besloot ze om de overstap te maken naar de zwarte topjes. En ook deze zien er bij Suzanne natuurlijk bijzonder goed uit. De knappe schaatsster is even volledig aan het genieten van een hapje en een drankje met vrienden, maar dat moet je natuurlijk wel in stijl doen. En daarom heeft Suzanne dan ook haar meest verleidelijke, zwarte topje aangetrokken. Het kledingstuk verhult misschien weinig, maar toch ziet Suzanne er charmanter uit dan ooit. Ze weet dat zelf ook wel, aan haar schattige lachje te zien. Suzanne wordt zelfs een klein beetje verlegen dat ze zo op de foto wordt gezet. Maar het is wel gelijk een van haar betere foto’s. En dat heeft natuurlijk alles te maken met haar prachtige, zwarte topje.

Suzanne in strakke kleding is altijd een goed idee

Suzanne in strakke kleding is eigenlijk altijd wel een goed idee. Dat kan je ook wel zien aan de foto’s die ze plaatst op haar Instagram. De foto’s waar Suzanne in strakke kleding rondloopt, die weinig aan de verbeelding overlaat, scoren niet alleen beter, maar worden ook beter ontvangen. Dat is ook niet zo gek. Suzanne heeft hard gewerkt voor haar prachtige lichaam, dus een beetje waardering wanneer ze het laat zien aan mensen, dat mag dan ook wel. Er is natuurlijk wel een verschil tussen Suzanne met een weinig verhullend pakje en Suzanne met een strak pakje. En de tweede categorie lijkt altijd mooier gevonden te worden. Suzanne heeft natuurlijk ook een strak lichaam, dus haar kledingstijl moet daar ook wel een beetje bij passen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!