Foto: Suzanne Schulting geeft kusje aan camera in superstrak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting moet even een lief gebaar maken naar haar trouwe volgers. En dat doet ze door middel van deze knappe foto van zichzelf. 

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting geeft veel om haar volgers. Zo veel zelfs, dat ze hen wilt belonen met een lief gebaar. Dus wat doet de schaatsster? Die trekt een van haar mooiste pakjes aan om even een leuke foto van zichzelf te maken. Al de fans van Suzanne weten niet waar ze het lieve gebaar aan verdiend hebben, maar ze accepteren het maar al te graag.

Wat is dat nou?

Ja dat zie je goed, de knappe schaatsster heeft besloten om geen onderkleding te dragen. En dat maakt het wel een heel erg spannend topje voor Suzanne. Zou het een foutje zijn van de schaatsster? Wat het ook is, de look staat Suzanne wel gewoon. Ze kan het absoluut hebben. Nu alleen maar hopen dat het niet te koud wordt buiten. Maar met een hittegolf in Nederland, zal dat wel meevallen.

Suzanne geniet

En ook deze zien er bij Suzanne natuurlijk bijzonder goed uit. De knappe schaatsster is even volledig aan het genieten van een hapje en een drankje met vrienden, maar dat moet je natuurlijk wel in stijl doen. En daarom heeft Suzanne dan ook haar mooiste kleding aangetrokken. Het kledingstuk verhult misschien weinig, maar toch ziet Suzanne er charmanter uit dan ooit. Ze weet dat zelf ook wel, aan haar schattige lach te zien. Suzanne wordt zelfs een klein beetje verlegen dat ze zo op de foto wordt gezet. Maar het is wel gelijk een van haar betere foto’s.

Suzanneis altijd een goed idee

Dat kan je ook wel zien aan de foto’s die ze plaatst op haar Instagram. De foto’s waar Suzanne in deze kleding rondloopt, die weinig aan de verbeelding overlaat, scoren niet alleen beter, maar worden ook beter ontvangen. Dat is ook niet zo gek. Suzanne heeft hard gewerkt, dus een beetje waardering wanneer ze het laat zien aan mensen, dat mag dan ook wel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...