Foto: Strak truitje drukt troeven Jutta Leerdam er bijna uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Jutta Leerdam trekt haar vakantie nog even door naar Miami, én hoe! Haar troeven worden er bijna uitgedrukt met dat strakke topje..

De topschaatsster Jutta Leerdam is na haar laatste wedstrijd in Thialf van het schaatsseizoen volop aan het genieten van het leven. De blondine startte haar vakantie gelijk in Tulum, Mexico. Maar de wereldkampioene merkte dat vakantie vieren helemaal haar ding is. Zodoende werd de reis verlengd, maar dan met een andere bestemming: Miami!

Jutta Leerdam geniet van het strand in superkort topje

Op onderstaande foto zie je Jutta Leerdam bij Miami Beach en daar zijn tropische temperaturen te vinden met prachtige palmbomen op de achtergrond. Jutta heeft een immens kort rokje aan, maar daar blijft het niet bij! Haar topje lijkt namelijk overuren te hebben gedraaid in de wasmachine op een veel te hoge temperatuur, want haar arme troeven puilen er bijna uit. Jutta weet in ieder geval hoe ze haar volgers flink kan pamperen met kiekjes zoals hieronder. Ze ziet er ongelooflijk goed uit en het zou ons niks verbazen als Jutta ooit haar carrière als model gaat starten! Want ook daarin zou Jutta super succesvol zijn.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat bijna álles zien in luchtig jurkje

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam begeeft zich op glad ijs in kort topje

De grote passie van Jutta is niet meer bij haar weg te denken, zelfs niet als ze lekker op vakantie is. Hieronder zie je Jutta samen met iemand op een schaatsbaan dat met een dansje gepaard gaat! De blondine gaat het uiteraard goed af, maar de jongen aan haar zijde lijkt nog niet zoveel ervaring te hebben met schaatsen. Hij zwaait flink met z’n armen heen en weer om in balans te kunnen blijven dat in onderstaande video nog maar nét goed gaat. Maar met Jutta aan zijn zijde, zal hij in een uurtje tijd al enorme grote stappen hebben gemaakt. Het ziet er in ieder geval heel grappig uit, en het drietal zal ook wel flink hebben gelachen nadat ze dit filmpje hebben terug gezien!

Lees ook: Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

Jutta Leerdam voelt zich net een zeemeermin

Naast Instagram maakt Jutta Leerdam ook gebruik van TikTok. Haar bereik is dan minder groot op TikTok maar ze deelt regelmatig hele leuke filmpjes van haarzelf die méér dan de moeite waard zijn om te bekijken. Hieronder zie je een recent filmpje van haar waar ze als een zeemeermin in het water zwemt. Bij haar filmpje heeft ze vermeld ook dat ze zich ook zo voelt. In het kraakheldere zeewater in Tulum zie je hoe afgetraind haar lichaam is. De blondine ziet er méga goed uit in de schaarse badkleding die ze draagt. De rondingen van Jutta zijn al niet te missen als ze haar strakke schaatspakje aanheeft. Maar hoe ze hieronder in de video in het water zwemt, maakt haar nog aantrekkelijker om naar te kijken. Dus hopelijk mag haar vakantie nog héél lang duren!

@juttaleerdamFree like Ariel 🧜‍♀️♬ origineel geluid – Jutta Leerdam

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!