Foto: Jutta Leerdam laat bijna álles zien in luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft weer een prachtige foto geplaatst van zichzelf. Alleen daar wordt wel een heleboel op zichtbaar. 

Knappe schaatsster Jutta Leerdam laat veel zien met bijzonder jurkje

Jutta Leerdam heeft in haar leven al veel bijzondere outfits aangetrokken, maar wat ze nu toch voor de foto heeft uitgekozen is wel heel bijzonder. Jutta verbaast iedereen met een jurkje dat zo strak is, dat je wel even twee keer moet kijken om het verleidelijke kledingstuk goed op te nemen. Maar dat is helemaal niet erg, want dan heb je de kleding van Jutta namelijk twee keer mogen bekijken. Zoals je hieronder kan zien is het jurkje een bijzonder stukje stof. Jutta haar lichaam komt er natuurlijk bizar goed in uit. Als je dus een fan bent van deze knappe schaatsster dan moet je gewoonweg deze foto gezien hebben.

Lees ook: Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jurkje van Jutta Leerdam verhult helemaal niks

Het jurkje van de knappe schaatsster is niet zo goed in het bedekken van haar knappe lichaam. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Jutta ziet er namelijk zo goed uit, dat je het liefste zou zien dat het jurkje nog wat kleiner was. Maar helaas zal je het hier echt mee moeten doen. En dat is ook niet ze vervelend, want Jutta in dit jurkje is namelijk een feestje om naar te mogen kijken. De knappe blondine weet met haar fantastische looks zich echt te onderscheiden van de andere schaatssters van Nederland. Die zijn misschien wel knap, maar hebben niet zo’n spannende kledingstijl als Jutta Leerdam. Die moeten dus nog een beetje inhalen op dat vlak.

Jutta Leerdam kan nog aantrekkelijker worden

Als je denkt dat Jutta er niet beter uit kan zien, dan heb je het mis. De knappe schaatsster bewijst met haar nieuwste foto dat ze er altijd verleidelijke uit kan zien. De knappe blondine laat in haar spannende badkleding wel heel erg veel van zichzelf zien. En dat is niet zo erg, want haar fans die vinden dat natuurlijk heerlijk. Jutta houdt er stiekem ook wel een beetje van, die positieve aandacht. Je ziet ook dat wanneer Jutta een foto online zet, ze wordt overladen met lieve en leuke reacties. Voor Jutta moet dat natuurlijk erg fijn voelen.

Jutta Leerdam is erg zelfverzekerd over lichaam

De knappe schaatsster is erg zelfverzekerd als het om haar lichaam gaat. De knappe blondine vindt haar eigen lichaam namelijk erg mooi om te zien. Een foto in de spiegel zoals hierboven, krijgt van Jutta zelf al drie hartjes. Zwart is zo te zien de kleur die de schaatsster het beste staat, met uitzondering dan van haar schaatspakje. Maar die is inmiddels zo iconisch geworden, dat de kleur ervan niet zo heel veel meer uitmaakt. De knappe blondine draagt buiten de schaatsbaan om wel veel zwarte kleding. Maar die staat haar dan ook altijd uitstekend. Jutta ziet er namelijk echt geweldig uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...