Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika’s grootste YouTube sensaties. 

Zijn Jutta Leerdam en Jake Paul aan het daten?

Jutta Leerdam is afgelopen week toch wel intiem gespot met Amerikaanse YouTuber sensatie Jake Paul. Ze stond bij hem in de buurt van zijn auto in een super kort jurkje. Maar helaas ging ze net op tijd ervandoor toen Jutta zag dat er een camera op haar stond. Niet veel later kwam Jake aanlopen. Hebben de twee nu iets met elkaar of is er niet zoveel aan de hand? De geruchten over dit nieuwe bekende koppel bestaan al veel langer. Maar deze video zegt nu eigenlijk wel genoeg.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam laat bijna álles zien in luchtig jurkje

Een heftige romance tussen Jake Paul en Jutta Leerdam

Het gerucht dat de twee bekende koppen aan het daten zijn doet al even de ronde, maar eindelijk wordt dan concreet bewijs geleverd voor dit gericht. Op TikTok werd een video gedeeld van de meest knappe Nederlandse schaatsster en de Amerikaanse Jake Paul, amen op stap in Miami. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is niet bekend, maar ze worden nu wel samen gespot. Het is Jutta overigens gegund na haar split met haar vorige vriendje Koen Verweij. Jutta is wel even toe aan wat anders. En als Jake Paul iets is, dan is het wel anders. De YouTuber die wel eens in de ring verschijnt als boxer, heeft online nogal wisselende meningen over hem lopen. Is dat wel een goede match voor Jutta? Iedereen vindt haar namelijk een ontzettend lief meisje.

De twee nieuwe geliefden volgen elkaar op Instagram

De geruchten begonnen allemaal toen Jake Paul en Jutta Leerdam elkaar begonnen te volgen op Instagram. Nu was wel bekend dat Jutta in het buitenland zat, maar dat ze een bekende YouTuber aan de haak had geslagen was nieuws. De twee worden nu op straat tijdens het uitgaan gespot. Zouden ze dan met elkaar aan het daten zijn en wat betekent dat voor de toekomst? Gaat Jutta bijvoorbeeld in Amerika wonen en laat ze Nederland achter zich? Dat zou toch zonde zijn. Dat het serieus lijkt blijkt uit hun social media. Hoewel het misschien niet heel gek is dat Jutta Jake volgt, is andersom wel noemenswaardig. Jake Paul volgt namelijk niet zoveel vrouwen op Instagram. Dat is dus een teken dat de twee elkaar wel degelijk interessant vinden.

Jutta draagt extra spannende kleding

Misschien is het niks, maar Jutta lijkt op haar laatste paar foto’s wel extra verleidelijke kleding te dragen. Zou dat zijn omdat ze zich er prettig in voelt, of probeert ze hier Jake een beetje in te palmen? Het is goed mogelijk. Met een paar weken zullen we het wel zien of de twee beroemdheden met elkaar een relatie zijn begonnen of dat de geruchten nergens op gebaseerd zijn. Want als ze met elkaar daten, zullen ze dat niet voor eeuwig verborgen kunnen houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!