Foto: Sterre Koning krijgt rits van topje moeilijk dicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

20-jarige Sterre Koning heeft een nieuw topje, maar lijkt het ritsje niet helemaal dicht te kunnen trekken. Hoe zou dat toch komen?

Sterre Koning is terug op Instagram met zeer kiekje

Sterre Koning heeft al een poosje niet meer zo’n kiekje geplaatst op haar Instagram-profiel, maar gelukkig is ze weer terug! Mevrouw Koning heeft een immens groot bereik op social media, en dat voor iemand van 20 jaar. Zo heeft ze alleen al bijna zo’n half miljoen volgers op Instagram, dat is niet mis! Sterre staat bekend om haar prachtige stem, maar haar beeldschone uiterlijk maakt het plaatje helemaal compleet. Sterre is zich daar absoluut bewust van en op veel van haar foto’s laat ze dat flink naar voren komen. Dat geldt ook weer voor onderstaande foto waarbij je wel kan afvragen wat haar intenties zijn met deze Instagram-post. Ze ziet er super sportief uit waar ze haar volgers helemaal warm mee maakt, maar dan stelt ze de vraag; ‘Wie komt er mee snackbar pakken?:)’.

Lees ook: Huh!? Sterre Koning sluit zichzelf een week op vanwege fans

Sterre Koning ook actief als actrice en Youtuber!

De zangeres richt zich nu vooral op haar carrière als zangeres, maar heeft ook verschillende rollen gespeeld in Nederlandse series en films. In 2021 deed ze dus mee aan musical The Passion, waarin ze haar talent voor zingen en acteren kon combineren. Sterre Koning heeft tot nu toe vooral in films voor kinderen gespeeld, zoals Whitestar, Misfit 1 en 2, Brugklas en De Tata’s. Talent op het gebied van acteren heeft Sterre Koning dus zeker wel! Voor nu gaat het grootste deel van haar focus naar haar muziekcarrière. Als dat niet lukt kan ze zich altijd weer terugtrekken als actrice, maar met die prachtige stem verwachten we dat Sterre zich niet meer terug hoeft te trekken.

Lees ook: Foto: Sterre Koning maakt volgers helemaal gek met strak topje

Sterre Koning is nog vrijgezel!

Mannen, voor wie nog vrijgezel en opzoek is naar een parel als Sterre Koning, dan is dit je kans! Sterre heeft geen relatie op dit moment, en is dus nog vrij op de markt. Dus wees creatief en waag je kans door haar te berichten, en wie weet heb je binnen de kortste keren een date met de prachtig mooie Sterre. We kunnen wel zeggen dat ze dé perfecte schoondochter is, want ze is nu al succesvol en zit vol zelfdiscipline! Sterre heeft zich namelijk één hele week opgesloten. Dat deed ze natuurlijk niet zomaar. Sterre was een week lang op schrijvers kamp. Daar heeft ze alle tijd gehad om te werken aan muziek en nieuwe dingen te maken. Een week klinkt voor sommigen niet zo lang als je lekker druk bezig bent met vannalles, maar sluit jij jezelf maar eens een week op in een huis. Voor iemand van 20 jaar is dat zeer bijzonder en krachtig als je die keuze maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.