Foto: Sterre Koning maakt volgers helemaal gek met strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De getalenteerde Sterre Koning laat zich van haar beste kant zien en je hoort haar volgers absoluut niet klagen!

Sterre Koning straalt na langdurige isolatie

Voor zo’n jonge artiest als Sterre Koning, heeft ze ontzettend veel aanhang! Ze is druk bezig met haar acteer en muziek carrière. Dat wordt wel duidelijk als je haar op Instagram volgt. Zo speelt ze bijvoorbeeld in een nieuwe Nederlandse film: De Tatta’s. Die film werd begin dit jaar platina. Op haar sociale media vertelde Sterre dat er gemiddeld per jaar maar twee Nederlandse films platina gaan. Het is dus een hele prestatie dat het met deze film gelukt is! Ook de muziek carrière van Sterre gaat goed van de grond. Ze heeft al heel wat trouwe fans achter zich staan en ze doet keihard haar best voor hen. Onlangs heeft ze zichzelf zelfs moeten opsluiten, vanwege haar fans. In die periode heeft ze ontzettend hard aan haar muziek kunnen werken. Zo heeft ze meer geleerd en nieuwe nummers geschreven. Van die intense isolatie periode deelt Sterre foto’s op haar Instagram en de eerste knalt er gelijk uit! De blondine lijkt wel te stralen. Die afzondering van de mensheid heeft haar dus heel veel goeds gedaan. Ze draagt een heerlijk strak topje met een lekker lage hals, een strakke en stoere broek en een hip spijkerjasje. Wat een heerlijk outfitje!
Sterre Koning heeft misschien wel de mooiste moeder ooit!

Zoals je hierboven al even kon lezen, heeft Sterre zich dus een hele week opgesloten. Dat deed ze natuurlijk niet zomaar. Sterre was een week lang op ‘writing camp’, oftewel: schrijvers kamp. Daar heeft ze alle tijd gehad om te werken aan muziek en nieuwe dingen te maken. Een week klinkt voor sommigen niet zo lang, maar sluit jij jezelf maar eens een week op in een huis. De tijd zal voorbij kruipen. Al dat wachten tot je weer de wijde wereld in mag, zorgt er ook voor dat je alles buiten de deur gaat missen. Bij Sterre was het duidelijk wat ze miste; haar moeder! Tijdens haar tijd in het grote muziekhuis plaatst de zangeres een foto op haar Instagram van zichzelf en haar moeder samen. Het is een hele lieve foto waarbij ze elkaar vasthouden en Sterre haar hoofd op de schouder van haar moeder laat rusten. Berlinda, zoals de moeder van Sterre heet, ziet er prachtig uit! Ze heeft een mooie, groene jurk aangetrokken met een licht bruine riem er omheen. Haar blonde haren zitten half omhoog en er komt een lieve lach van het gezicht van Berlinda af. Wat een prachtplaatje is dit zeg! Zelf is Berlinda ook actief op Instagram en als je daar even gaat rondstruinen, zul je zien dat ze een heel trotse moeder is. Haar dochter komt veel voorbij op de pagina, maar ook zij zelf spat van je scherm met haar oogverblindende uiterlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!