Huh!? Sterre Koning sluit zichzelf een week op vanwege fans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning deelt een shockerend feitje via Instagram. De blondine moet zichzelf opsluiten vanwege haar trouwste volgers!

Sterre Koning laat haar fans schrikken met een nieuwe foto op Instagram. De blonde zangeres lijkt het even helemaal gehad te hebben, en sluit zichzelf zowaar op voor een hele week. Waarom doet Sterre Koning dit? Haar fans vragen het zich af. Terwijl de blondine aangeeft dat het juist door hen komt..

Sterre Koning sluit zichzelf op door hysterische fans

Sterre Koning deelde onlangs een vrij shockerende foto via Instagram. De blondine gaf aan zichzelf op te sluiten, door haar hysterische fans. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn, dus de blondine omschreef het luid en duidelijk. Sterre gaat zichzelf opsluiten omdat ze aan één stuk door muziek gaat maken. De blondine is blijkbaar zo gedisciplineerd dat ze om deze reden zichzelf opsluit, en haar fans een pleziertje wilt doen. Die zaten natuurlijk al een flinke tijd te wachten op nieuwe ‘releases’ van Sterre, dus deze opsluit-sessie komt voor hen goed uit. Sterre verdwijnt dus even van de radar binnenkort! “Nog 1 keer naar Amsterdam voor ik mezelf opsluit in dit huisje om alleen maar muziek te gaan maken“. Succes met de isolatie, Sterre!

Lees ook: Foto: Topje Sterre Koning glijdt van schouder tijdens fotoshoot

Sterre Koning is klaar voor 2023 in piepklein topje

Sterre Koning leek de jaarwisseling goed door te zijn gekomen, als we de pikante foto’s op Instagram moeten geloven dan. De blondine lijkt gelukkig nog al haar handen te hebben, en laat weten helemaal klaar te zijn voor 2023! “Ready for 2023“. En deze aankondiging, besluit Sterre dan ook maar al te spectaculair te willen aankondigen. Dit doet ze door middel van een uiterst pikante parel in een piepklein glitter-topje. Door middel van een uitdagende blik kijkt de zangeres en actrice de camera in, om vervolgens aan te kondigen dat ze helemaal zin heeft in het nieuwe jaar! Sterre is er klaar voor! En haar outfits lijken er niet om te liegen in het nieuwe jaar..

Lees ook: Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Dolblije Sterre Koning slurpt gretig lekkernij naar binnen

Sterre Koning heeft wat te vieren! De film ‘De Tatta’s’ is onlangs uitgebracht, en is inmiddels razend populair. En mocht de blondine nou net een grote rol hebben weten te bemachtigen in deze succesvolle feel-good film. Succesvol omdat, ze nu platina zijn gegaan! Platina is een prijs die je krijgt uitgereikt wanneer de film 400.000 keer bezocht is, en dat is bij deze film uiteraard het geval. Sterre is helemaal in extase, en besluit het te vieren met een Turkse lekkernij, baklava. De blondine slurpt deze buitenlandse lekkernij gretig naar binnen, en opent haar mond hier wijd voor. Sterre haar geluk lijkt écht niet meer op te kunnen na deze prestatie. Dus schuift ze lekker nòg een stukje baklava naar binnen..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...