Foto: Stelende Abbey Hoes volgende slachtoffer juicekanalen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze liet weten er niet van te kunnen slapen, zo bang was ze dat ze op juicekanalen zou verschijnen. Nu blijkt dat de angst terecht was! Wat heeft de actrice allemaal uitgespookt?

Juicekanalen zijn de grootste vrees van bekende Nederlanders aan het worden. Als mediabekendheid heb je nou eenmaal een vergrootglas op je, en als je dus iets fout doet gaat dat vaak snel rond. Roddelkanalen zoals Life of Yvonne en Juicechannel verzamelen dit soort berichten en delen die met hun volgers. Het kan de reputatie van een bekend persoon in één klap verpesten. Zo werd bijvoorbeeld Lil Kleine gecanceld nadat via een juicekanaal naar buiten kwam dat hij zijn vriendin Jaimie Vaes mishandelde.

Abbey Hoes is terecht bang voor Yvonne Coldeweijer

Het is dus niet gek dat bekende Nederlanders vrezen op de kanalen te verschijnen, zeker als ze iets op hun kerfstok hebben wat de wereld niet mag weten. Abbey Hoes vertelt dat ze niet kan slapen van al die juicekanalen. Ze noemt het een soort horrorfilm. En nog geen dag later verschijnt ze er zelf op. Heeft ze haar eigen kuil gegraven?Abbey Hoes

Abbey Hoes schijnt soms te stelen

Yvonne Coldewijer is doorgaans enorm goed ingelicht. De influencer weet het als één van de eersten wanneer er iets interessants gebeurd in de showbusiness. Nu Abbey Hoes aangegeven heeft bang te zijn voor juicekanalen, verschijnt ze er juist meteen op. Yvonne weet namelijk te melden dat Abbey Hoes graag spulletjes pakt die niet van haar zijn. En het liefst ook een beetje duur. Je zou zeggen dat Abbey genoeg geld verdient om haar eigen spulletjes te kopen, maar blijkbaar is dat niet voldoende voor de actrice. Eén van de informanten van Yvonne voegt daar zelfs aan toe dat ze ook nog wel eens een vriendje probeert te stelen. Dit kan nog wel eens fout aflopen voor Abbey.

Abbey Hoes Yvonne Coldeweijer

Gaat Abbey Hoes vreemd?

Het spionnenleger van Yvonne Coldeweijer weet vaak precies hoe het zit. Als ook deze informant van Yvonne gelijk heeft, zou Abbey Hoes graag voor mannen gaan die bezet zijn. Dat zou uiteraard niet om haar eigen vriend Gino gaan. Zou het zo zijn dat Abbey Hoes vreemdgaat? Naast de spion van Yvonne lijkt ook Juicechannel een interessante roddel over Abbey Hoes te weten. Op hun Insta verhaal posten ze namelijk dat Abbey Hoes zomaar op een juicekanaal zou kunnen verschijnen, waarmee haar angst werkelijkheid wordt!

Abbey Hoes

Ook Rose Bertram en Martin Garrix de sjaak

Abbey Hoes is niet de eerste die op een juicekanaal verschijnt en ook zeker niet de laatste. Er zijn blijkbaar veel bekende Nederlanders op foutjes te betrappen. Soms heeft dit verregaande gevolgen, soms waait het over. Benieuwd welke artiesten nog meer ‘exposed’ werden door de roddelkanalen? Wij zorgen ervoor dat je niks mist! Lees hieronder meer over:

Simon Keizer die heel vaak vreemdging via een webcamsite

Topmodel Rose Bertram die scharrelde tijdens Expeditie Robinson

Rick Brandsteder die stomdronken over een vliegveld strompelt

Het avontuurtje van Martin Garrix en Dua Lipa

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!