Foto: Simon Keizer ging non-stop vreemd met vrouwen via webcamsite

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

‘Elke keer weer een ander en mij doet het pijn’. Het is een deel van de songtekst van een lied van Nick & Simon. Maar nu is het Simon die zijn vrouw pijn gedaan heeft. Dat deed hij bovendien meer dan één keer!

Al tien jaar zijn ze samen, Simon Keizer en Annemarie Hoek. Toch lijkt het allemaal niet over rozen te gaan in het huwelijk van de twee. Simon zou er namelijk niet vies van zijn om af en toe met het ander het bed te delen, iets waarvan hij niet voor het eerst beticht wordt door het inmiddels beruchte Juicechannel. Zij spraken een aantal vrouwen die in contact zijn gekomen met de zanger via een site waarop men via webcam met elkaar in contact komt. Hij schijnt hier al jaren gebruik van te maken om nieuwe dames te vinden. Het roddelkanaal kreeg zelfs van 7 verschillende vrouwen te horen dat deze wel eens met Simon naar bed zijn geweest, of dit nog steeds doen.

Simon Keizer

Simon Keizer gaat al lange tijd vreemd

De vrouwen die zich gemeld hebben bij Juicechannel vertellen vergelijkbare verhalen. Simon houdt actief contact met zijn scharrels en nodigt ze soms meermaals uit in zijn eigen ‘mancave’ op kantoor. Als hij de meisjes leuk genoeg vond, kregen ze zelfs zijn persoonlijke telefoonnummer. Hij schuwde niet de vrouwen midden in de nacht op te bellen, op zoek naar een avontuurtje. Hij hield hierbij niet op tot hij zijn zin kreeg. Opvallend was dat hij over zijn vrouw weinig goede woorden over had tijdens zijn uitstapjes. En alsof dit alles nog niet genoeg was, loog hij ook tegen zijn vrouw over soa’s die hij opgelopen had.

Simon Keizer Vreemdgaan

Simon Keizer ook al in de fout bij Vrienden van Amstel LIVE

Het is niet voor het eerst dat Simon Keizer in het nieuws komt vanwege een vermeende misstap in zijn huwelijk. Tijdens de Vrienden van Amstel LIVE schijnt hij erg veel tijd op zijn hotelkamer doorgebracht te hebben. Zelden was hij hierbij alleen. Hij nodigde iedere avond een andere dame uit naar het artiestenhotel. Na samen van een drankje genoten te hebben zouden ze vervolgens meegenomen worden naar zijn eigen kamer. Daarnaast zou hij schunnige opmerkingen gemaakt hebben richting allerlei vrouwen die met de productie te maken hadden. En dit alles terwijl hij net zijn tweede kind gekregen had met zijn vrouw Annemarie.
Simon Keizer schreef liefdeslied voor vrouw

Niet alleen hebben ze pasgeleden hun tweede kind gekregen, ze hebben ook hun tienjarige jubileum mogen vieren. Voor de gelegenheid gaf Simon Keizer zijn vrouw Annemarie een romantisch cadeau. Hij schreef voor haar een liefdeslied en maakte dit zelfs wereldkundig. Met de inzichten van nu is dit lied een stuk minder veelzeggend dan het was. Of was het schrijven van dit nummer een manier van Simon om te verbloemen dat hij ook van andere vrouwen houdt? Opvallend detail: In de beschrijving van de YouTube video noemt hij het lied een ‘goedmakertje’….

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.