Foto: Rose Bertram scharrelde tijdens opnames Expeditie Robinson met mede-kandidaat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Vlaamse model Rose Bertram zou dit jaar flink te zien zijn in het nieuwe seizoen van Expeditie RobinsonMaar dat liep even anders. 

Rose Bertram, die je waarschijnlijk vooral kent als de voormalig vriendin van voetballer Gregory van der Wiel, waarmee ze een kind heeft, moest vroegtijdig Expeditie Robinson verlaten. Het knappe model doet mee met het nieuwe seizoen, alleen zijn er geruchten dat ze vanwege een nogal spannende reden het seizoen moet verlaten. Wat is er dan wel helemaal gebeurt? Nou, het ging er spannend aan toe.

Lees ook: Foto: Rick Brandsteder deed het met elk vrouwelijk crewlid tijdens opnames Expeditie Robinson

Rose heeft een gezellige nacht met mede-kandidaat

Rose Bertram verlaat het spannende avonturenprogramma vroegtijdig na een bijzonder nacht. Die brengt ze namelijk door met een andere kandidaat. Juicechannel maakt bekend dat het verleidelijke model met Thijs Boermans een wel hele gezellige nacht heeft gehad. Samen hebben de twee het bed, of in dit geval de slaapzak, gedeeld. En dat wilde Rose liever geheim houden. Natuurlijk was het al uit met Gregory op het moment dat de opnames plaatsvonden, maar Rose had toch liever niet dat het moment werd uitgezonden. Maar ja, met al die camera’s om je heen is het nogal moeilijk om zoiets smeuïgs geheim te houden. De makers van het programma gaven Rose een keuze: ze stapt uit het programma, of de beelden worden uitgezonden. En dus vertrok Rose met de staart tussen de benen uit het programma. Volgens de geruchten dan. Of die waar zijn kan je straks zien tijdens het programma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram is na acht jaar klaar met Gregory van der Wiel

Na acht jaar zette Rose een punt achter haar relatie met Gregory van der Wiel. De oud-voetballer en het Vlaamse model zijn niet meer bij elkaar. Zelf geeft Rose aan dat ze “Single and ready to mingle” is. Dat bleek wel toen ze de daad deed tijdens de opnames van Expeditie Robinson. Rose blijkt wel heel erg wild te zijn. Waarom zij en Gregory na acht jaar uit elkaar zijn? Rose is al een paar maanden klaar met de relatie. Het heeft voor een deel met de mentale problemen waar waar Gregory mee worstelt. Wel zijn de twee goed uit elkaar gegaan en heeft ze Gregory graag in het leven van haar kinderen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Niet het eerste pittige gerucht rondom Expeditie Robinson

Het is niet de eerste keer dat het avontuurlijke programma een grote roddel oplevert. Vorig jaar deed Britt Dekker ook een boekje open over het programma. Zij gaf aan dat een deelnemer met een cameraman naar bed was gegaan in ruil voor een Mars. Er ging toen veel speculatie de ronde over wie de deelnemer zou zijn. Voor de langste tijd dachten mensen dat het om Sylvana IJsselmuiden zou gaan, de van oorsprong Friese blondine ie bekend is van Dumpert. Sylvana ontkent al die geruchten. Dat is ook logisch, want het verhaal van Britt was van zeven jaar terug. Toen deed Sylvana nog helemaal niet mee aan Expeditie Robinson. Dat gerucht bleek niet zo accuraat te zijn. Maar het gerucht over Rose Bertram lijkt iets meer op waarheid gebaseerd. Tijd zal het leren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.