Foto: Martin Garrix gaat vreemd met deze bekende zangeres

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De laatste tijd lijkt het alsof er geen bekende Nederlander is die nog trouw is aan zijn relatie. Nu lijkt het erop dat ook Martin Garrix zich bij het steeds groeiende lijstje bedriegers voegt…

Sinds de opkomst van roddelkanalen is geen enkele bekende Nederlander meer veilig. Zodra je iets verkeerd doet, zal je op de blaren moeten zitten. En er zijn nogal wat BN’ers die daar op de harde manier achter komen. Martin Garrix, de grootste DJ van ons land, is de volgende die aan de beurt is. Juicechannel meldt namelijk dat Martin het doet als een verslaafde. Voor elke show moet er een vrouw van lichte zeden geregeld worden, anders lukt het hem niet om een optreden te geven. Dit was ook al gaande tijdens zijn relatie met topmodel Charelle Schriek. Als kers op de taart ging hij ook nog eens vreemd met één van de bekendste internationale artiesten van het moment..

Martin Garrix Dua Lipa

Martin Garrix bedriegt vriendin met Dua Lipa

Je kent haar misschien wel van hits als One Kiss of Cold Heart. Dua Lipa staat bijna elke week wel in de Top 40. De Britse zangeres is uitgegroeid tot één van de allergrootsten. Maar blijkbaar voelde ze zich niet te groot voor Martin Garrix. De twee schijnen namelijk samen de lakens gedeeld te hebben. Daar is Juicechannel achter gekomen. Hoewel Dua Lipa natuurlijk een enorme schoonheid is, snappen wij niet dat Martin Garrix zijn misschien nog wel mooiere vriendin toentertijd bedroog. Deze misstap zou maar zo de reden kunnen zijn dan de DJ niet meer samen is met supermodel Charelle Schriek. Wat ons betreft laat de foto hieronder zien dat dat het niet waard is!

Manager Martin Garrix: “Iedereen gaat toch vreemd”

Van alle kanten hoor je het tegenwoordig, bekende Nederlanders die geen genoegen nemen met wat ze thuis hebben. Zangers, voetballers en zelfs ex-politici, iedereen lijkt buiten de deur te eten. Het is een zorgwekkende ontwikkeling, want het staat vast dat het bedriegen van je partner niet volgens onze normen en waarden is. Nou, niet als je het aan de manager van Martin Garrix vraagt. De geruchten over het vreemdgaan van zijn artiest wuift hij namelijk gemakkelijk weg. Hij vindt dat men niet raar moet opkijken van wat Martin Garrix uitgespookt heeft. Volgens hem gaat iedereen namelijk vreemd.

Martin Garrix probeert bewijs vreemdgaan te verwijderen

Ondanks dat zijn manager lijkt te doen alsof het allemaal niet erg is dat Martin Garrix vreemdgaat, lijkt de DJ zelf daar anders over te denken. Bij Juicechannel meldde zich namelijk een voormalig scharrel van Martin, met screenshots van hun gesprek. Slechts een half uur later heeft Martin Garrix al zijn berichten verwijderd. Hij lijkt zich dus toch bedacht te hebben dat zijn gedrag niet kan. Dat hij daar drie jaar voor nodig had, is dan wel weer bedenkelijk te noemen.

Martin Garrix

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.