Foto: Sophie Milzink gaat in op brutale volger die pikante kiekjes vraagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als influencer leer je al snel dat je niet moet ingaan op gekke vragen op sociale media. Sophie Milzink heeft deze regel nog niet helemaal door…

Sophie Milzink gaat het gesprek aan met brutale Instagram volger

De prachtige Sophie Milzink is een ontzettend gezellige en leuke influencer. Op haar Instagram is ze ontzettend actief. Dat mag natuurlijk ook wel als je 461 duizend volgers hebt. Zoals elke influencer op Instagram wel een heeft meegemaakt, wordt je soms benaderd door mensen waar je helemaal geen zin in hebt. Ook niet-influencers weten dit wel. Meestal wuif je zoiets weg en kijk je er niet meer naar om, maar Sophie was het deze keer een beetje zat. Ze wordt duidelijk vaker benaderd door verschillende mensen. Deze keer ging het, zoals dat wel vaker zal gaan, om de vraag naar pikante kiekjes. Toen Sophie niet op deze brutale man reageerde, begon hij met schelden en vroeg hij of ze hem expres negeerde. Sophie besluit om de man een spiegeltje voor te houden en stuurt simpelweg één zin naar haar volger. Ze zegt: “Wat vind je eigenlijk zelf van dit gesprek?”. Tot nu toe heeft de man nog niet gereageerd, maar daar kan natuurlijk nog verandering in komen. Hopelijk krijgen we hier nog updates over!

Sophie Milzink Instagram

Sophie Milzink hint naar relatiebreuk met vriend

Sophie plaatst als influencer regelmatig allemaal sketches op haar Instagram. Een sketch houdt in dat ze een klein stukje acteert om zo een punt te maken, iets herkenbaars te doen óf om een grapje te maken. Onlangs plaatste ze bijvoorbeeld de video ‘7 type single vriendinnen’ waarbij ze bij alle zeven een verschillende rol aanneemt. Zo heb je bijvoorbeeld de eerste: ‘De verontwaardigde’. In dit kleine acteer stukje speelt ze iemand die niet snapt dat ze nog single is en dat alle mannen voor haar in de rij zouden moeten staan. De laatste van de zeven is degene die het meeste opvalt. Hierbij doet ze een stukje over iemand die net uit een relatie komt. Ze zegt: “Nou, vertel alle moeders maar dat ze hun zonen beter binnen kunnen houden vanavond, want Sophie Milzink is weer op straat en ze heeft er zin in vandaag.” Nou is dit het enige stukje waarin ze haar eigen naam noemt en dus zichzelf speelt. Zou ze hinten naar een relatiebreuk met haar vriend? Gelukkig is het antwoord op deze vraag: Nee. Het is maar een geacteerd stukje en Sophie is nog hartstikke gelukkig met haar lieve vriend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Sophie Milzink baalt over eigen uiterlijk

Samen met twee vriendinnen heeft Sophie een podcast genaamd Vrouwmibo. Hier praten de drie dames over hun vrouwelijke problemen en andere vrouw gerelateerde onderwerpen. Onlangs hadden ze het over uiterlijk. Veel vrouwen, inclusief Sophie, geven er veel geld aan uit. Denk bijvoorbeeld aan nagels, de kapper, extentions, noem maar op. Nina Warink is het niet eens met hoeveel geld eraan uitgegeven wordt. Sophie reageert met: “Schat, het was zoveel rendabeler geweest als ik gewoon een natural beauty was, maar ja…”, Iris Enthoven maakt de zin van Sophie af met: “Maar we zijn niet allemaal Nina Warink!” Gelukkig weten Sophie en Iris heus wel dat ze prachtige vrouwen zijn en zo niet, dan laten wij het ze wel weten op deze manier!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!