Foto: Slinkse Do verpest finale Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Do heeft het geschopt tot de finale van Expeditie Robinson. Hoe ze dat voor elkaar kreeg is een raadsel. 

Do deed dit seizoen mee aan Expeditie Robinson. Hartstikke leuk, zou je denken. Maar niks bleek minder waar. Do was de meest onwaarschijnlijke kandidaat en deed het eigenlijk niet zo goed tijdens de proeven. Ook had ze weinig gevoel bij het programma of bij haar medekandidaten. Toch is ze een van de mensen die nu de finale heeft bereikt. Dat gaat ten koste van sommige sterkere spelers als Jayjay en Yuki, die de finale niet gehaald hebben. Van Do is al wel bekend dat ze waarschijnlijk niet heel veel kans maakt. Dus dat maakt de finale van het spannende programma, eigenlijk niet meer zo spannend. Do heeft dus op die manier eigenhandig de finale van Expeditie Robinson compleet verpest.

Lees ook: Anouk en Britte volkomen kansloos in finale Expeditie Robinson 2021
Do is sprakeloos om foto na overwinnen proef

Do wist zich sluw door verschillende proeven heen te loodsen en zo het veld te ruimen van andere kandidaten. De strijd die geleverd werd in de halve finale was moordend. Na een loodzware proef waarbij Do, Anouk Maas, Yuki Kempees en JayJay Boske, de laatst overgebleven kandidaten, alles hadden gegeven om in het spel te blijven, bleken uiteindelijk Do en Anouk de sterksten van het stel. Zij mogen door naar de finale. Leuk voor hen natuurlijk, maar minder mooi voor de fans van de afvallers. Sowieso is het daarmee een beetje een vreemde finale, aangezien voor het eerst in lange tijd, niet de meest fysieke kandidaten de finale hebben bereikt. Do is echter door het dolle heen en viert feest. Dat kan je ook zien op haar nieuwste foto, waar ze haar armen uit blijdschap de lucht in gooit.
Gaat Do de finale van Expeditie Robinson winnen?

Hoewel Do dus absoluut niet de meest fysiek sterke kandidaat is, heeft ze toch een reële kans om het programma straks te winnen. Het zou dus zomaar kunnen dat Do als overwinnaar van het eiland af wordt gehaald. Wel duurt het avontuur nu al langer dan verwacht. het was de meest verwarrende en bizarre editie van het spannende avontuur. Zo werd er veel meer onderling verbonden gesloten en zaten spelers veel sluwer in het spel dan de vorige edities gebeurde. Zo werd veel ingezet op de onderlinge relaties tussen kandidaten en wisten kandidaten elkaar slinks af te zijn met complotjes en verraad. Je wist af en toe niet meer of je naar Expeditie Robinson of naar Wie Is De Molzat te kijken. Voor Do maakt het niet zoveel uit. Die kan namelijk straks met de winst naar huis. En daar heeft ze dan helemaal niet zo veel moeite voor te hoeven doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.