Foto: Sensi Lowe pronkt met indrukwekkende achterzijde in strak broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oh la la, de knappe Sensi Lowe laat weer van zich horen met een wel héél opvallende outfit. Als dat niet smullen wordt.

De achterzijde van Sensi Lowe heeft een flink formaat

In de video die de knappe blondine plaatst, pronkt Sensi Lowe met haar indrukwekkende achterzijde. Ze draagt een strak broekje dat haar rondingen perfect accentueert. Sensi weet wel hoe ze haar achterzijde moet showen! Maar laten we niet vergeten dat Sensi meer in haar mars heeft dan alleen een goede achterkant. Haar gevoel voor mode en stijl zorgen ervoor dat ze altijd opvalt in de menigte. Sensi weet ontzettend goed hoe ze zichzelf voor de camera moet zetten. Daarvoor gebruikt ze haar volle rondingen optimaal. Of je nu gaat voor een strakke broek of een wijde rok, Sensi laat zien dat het belangrijkste is, dat je je goed voelt in wat je draagt. Zeker met een lichaam als dat van Sensi Lowe! De blondine lijkt in ieder geval nergens onzeker over te zijn. Ze deelt regelmatig heerlijke pikante kiekjes van zichzelf. Toch is de video hieronder even vanuit een ander perspectief gefilmd dan we van Sensi gewend zijn. En dat is helemaal niet erg.

Lees ook: Sensi Lowe maakt haar volgers enorm hongerig met foto van knellend topje

‘Grote vriendinnen’ van Sensi Lowe puilen bijna uit topje

Sensi Lowe heeft weer een foto geplaatst die voor de nodige opschudding zorgt. Op de foto is te zien hoe Sensi samen met haar ‘grote vriendinnen’ poseert voor de camera die bijna uit haar topje puilen! Het telt misschien een beetje als aandachtstrekker deze foto, maar naast het tonen van haar vrouwelijke rondingen, heeft Sensi ook nog een ‘belangrijke boodschap’ te vertellen. Sensi Lowe weet als geen ander hoe belangrijk koffie is om de dag goed te beginnen. Op haar Instagram deelt ze dan onderstaande foto van zichzelf met de grappige uitspraak: “Ik heb geen inspiratie nodig, ik heb koffie nodig.” Met dat leuke onderschrift bewijst Sensi dat koffie niet alleen lekker, maar ook nog eens inspirerend kan zijn. Ben jij ook een koffieliefhebber die niet zonder haar bakkie troost kan? Laat je dan verleiden door Sensi Lowe en geniet van jouw favoriete koffiemoment. Want met een beetje cafeïne in je systeem kan je de hele wereld aan. Tenminste, als het aan Sensi Lowe ligt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe doet grappig stemmetje na!

Op TikTok laat Sensi Lowe weer eens even haar grappige kant zien door een hilarisch stemmetje na te doen. Dit keer gaat het over vrouwen die klagen dat hun scharrels hen niet meer zien staan. Het stemmetje dat Sensi nadoet, zegt op een sarcastische toon: “Mijn crush bestaat niet eens”. Met haar humoristische imitatie weet Sensi weer menig lach op de gezichten van haar volgers te toveren. Maar ook haar prachtig uiterlijk weet ze haar volgers te verleiden. Samen met het stemmetje die ze nadoet, maakt de blondine het plaatje helemaal compleet. De grote vraag is natuurlijk of Sensi echt geen scharrels heeft!?

 

@sensilowe♬ original sound – laica chan

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...