Sensi Lowe maakt haar volgers enorm hongerig met foto van knellend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe kennen we van Voetbal Inside en PowNews en onthouden we om haar fysieke assets. Deze plaatjes in een schandalig topje showen dat Sensi zich daar ook zeker bewust van is.

Sensi Lowe verleidt volgers in onthullend topje

Ondanks dat ze nu verslaggever is bij PowNews zal Sensi Lowe voor velen altijd de knappe bardame bij Voetbal Inside blijven. Met haar welgevulde topje was ze voor veel kijkers een favoriet op de buis. Ook de manier waarop Sensi een verjaardagstaart kan presenteren is in ons geheugen gegrift. Naast haar charme en vlotte tong is de Amsterdamse blonde een plezier om naar te kijken. Sensi lijkt zich daar ook haarfijn bewust van te zijn. Op haar Instagram verwent ze bijna 60 duizend volgers regelmatig met kiekjes in haar privéleven. Je kan de beeldschone presentatrice altijd zien in super strakke topjes en haar kledingkeuze zorgt ook dat we precies weten wat eronder zit.

Sensi Lowe verleidt aan de keukentafel

In een recente post leert ze kijkers ook meteen weer hoe ontzettend verleidend Sensi aan de keukentafel kan zijn. In een royaal uitgesneden topje laat Sensi niets aan de verbeelding over. Wij kunnen onze aandacht er bijna niet meer bijhouden, want wauw. De felroze kleur zou ervoor moeten zorgen dat je het liefste weg kijkt, maar het verleidelijke van Sensi zorgt ervoor dat je de ogen niet kan afweren. Sensi Lowe kijkt zwoel in de camera en met een speelse glimlach vraagt ze of iemand nog tips heeft voor het eten vandaag. Nou, dat hebben haar volgers zeker. “Ik denk meloen”, reageert één volger. Anderen zijn iets explicieter: “Doe liever andere dingen met jou dan eten….”.

Is de prachtige blondine Sensi Lowe nog single?

Met zulke schitterende foto’s zou toch elke single man in ons land Sensi Lowe op het oog moeten hebben. Sensi lijkt het in ieder geval wel te weten. Stiekem geniet de beeldschone Amsterdamse zeker wel van alle aandacht, maar tot op heden was het meeste toch beloofd aan nu ex-vriend Billy Dans. Ja, je hoort het goed mensen: Sensi Lowe is single! Ze had een lange tijd een relatie met Nederlandse rapper en songwriter Billy Danse, maar ze maakte op Instagram bekend dat er een einde aan hun relatie is gekomen. Dan blijft natuurlijk de vraag openstaan of Sensi Lowe weer op zoek is naar een nieuwe liefde, al belooft haar post op Valentijnsdag veel goeds! Ook in haar zoektocht naar een nieuwe liefde weet Sensi Lowe heel goed waar ze mee moet leiden. In een razend populaire post op Valentijnsdag verwende Sensi haar volgers met een zéér onthullende foto. De beeldschone blonde poseerde namelijk volledig in haar onderkleding!

Sensi Lowe post vakantieplaatjes op Instagram

Gelukkig kunnen we ook allemaal een beetje mee genieten van Sensi Lowe’s Instagram. De Amsterdamse presentatrice is namelijk absoluut niet verlegen en geeft graag kijkjes achter de schermen. Zo ook van haar recente vakantie in Spanje, waar Sensi noodgedwongen nóg met iets minder kleding op de foto moest nadat ze haar assets volledig verbrand had. Wij vinden het gelukkig helemaal niet erg. Mochten we kunnen helpen met verkoelen horen we het ook graag.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!