Foto: Schaatsster Robin Groot kruipt dicht tegen beeldschone collega aan voor heerlijke selfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman en Robin Groot hebben een nieuwe foto gemaakt en natuurlijk zien beide dames er ontzettend goed uit op dit mooie plaatje.

Robin Groot en Pien Hersman maken er met zijn tweeën een feestje van

Opnieuw hebben Pien Hersman en Robin Groot hun bijzondere band op prachtige wijze vastgelegd in een foto. De foto van de twee schaatssters heeft social media wel weer flink laten ontploffen. De dames weten precies hoe ze de aandacht moeten trekken. Als ploeggenoten bij Team IKO en goede vriendinnen buiten het ijs tonen ze keer op keer hoe goed ze het met elkaar kunnen vinden. Ze proberen zoveel mogelijk excuusjes te vinden om met elkaar op de foto te mogen. En dat is natuurlijk helemaal niet erg, want de foto’s van deze dames zien er altijd heel erg bijzonder uit. De recente foto, gemaakt door Pien, laat beide dames in hun natuurlijke omgeving, namelijk op het ijs, zien met hun strakke schaatspakjes aan. Dat is nog een genieten!

Robin Groot en Pien Hersman zijn allebei opkomende en veel belovende talenten op het ijs

Terwijl Pien Hersman haar carrière als veelbelovende schaatsster steeds verder voortzet, schittert Robin Groot als een verborgen juweel binnen Team IKO. Hun gezamenlijke trainingssessies zijn natuurlijk stiekem enorm genieten, omdat je dan beide dames in een heel erg strak schaatspakje mag aanschouwen. En dat is natuurlijk geen straf. Even later moest Robin zelf ook nog even een mooie foto maken natuurlijk. En de plaatjes werden allemaal op social media gedeeld, zodat hun fans er van konden genieten.

Robin Groot is stiekem wel een beetje onder de indruk van Robin Groot

Het is duidelijk dat Pien Hersman onder de indruk is van haar teamgenote, zowel op als buiten het ijs. Ze zijn natuurlijk al even bevriend met elkaar en het valt toch maar elke keer weer op dat Pien heel erg graag foto’s wil maken van het duo. Dat getuigd maar weer hoe graag ze bij Robin in de buurt wil zijn. We snappen het hoor Pien, want Robin is ook wel heel erg leuk om te zien. De foto’s laten de hechte band zien die de dames met elkaar hebben.

Robin Groot vierde zelfs verjaardag met Pien Hersman

De vriendschap van Robin Groot en Pien Hersman gaat veel verder dan alleen het ijs. Zo vierde Robin haar verjaardag met Pien erbij. En dat was natuurlijk wel even genieten met zijn tweetjes. Het duo laat geen dag voorbij gaan om feest met elkaar te vieren. De mooie vrouwen weten het altijd wel leuk te hebben met elkaar. En dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld merk je wel aan alle leuke plaatjes die ze delen van, maar ook vooral met elkaar. Pien en Robin zouden op dit punt ook moeilijk nog zonder elkaar kunnen. Dat hoeft gelukkig ook helemaal niet, want ze zien elkaar door het schaatsen echt wel meer dan genoeg. Maar ook zonder Pien erbij is Robin Groot een bijzonder mooie verschijning. Ze weet altijd de leukste outfits te dragen die haar vromen perfect accentueren.

Nog niet genoeg van Robin Groot gehad? Kijk snel op Instagram

Als je nou nog meer van Robin Groot wil zien, dan zal je even op Instagram moeten kijken. Daar heb je nog veel meer leuke plaatjes van de schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.