Foto: Schaatsster Robin Groot (23) wordt flink in het zonnetje gezet door knappe ploeggenotes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot was jarig en dat moest natuurlijk wel even groots gevierd worden. Met al haar schaatsvriendinnen ging ze op stap. 

De mooie schaatsster Robin Groot had wat te vieren. De blondine was namelijk jarig. En haar ploeggenotes waren niet van plan om dat stilletjes voorbij te laten gaan. Die hebben met elkaar dus flink feest lopen vieren. Dat begon al vroeg op de schaatsbaan. Bij de training hadden de dames allemaal toeters meegenomen. En daar werd natuurlijk even vrolijk op geblazen. Hoe al die leuke dames zo goed geworden zijn in blazen op toeters, zullen we nooit weten. Maar het zag er natuurlijk wel erg leuk uit. Robin moet zich ongetwijfeld erg jarig hebben gevoeld door de actie van haar ploeggenotes. Bekijk de video hier!

Lees ook: Schaatsster Pien Hersman maakt fijn filmpje van beeldschone ploeggenote Robin Groot

Pien Hersman viert nog even extra feest met Robin Groot

De twee blondines schaatsen niet alleen maar samen, maar doen ook nog wel meer met elkaar. Ze zijn namelijk hele goede vriendinnen naast de baan. Pien kon dus niet zomaar de verjaardag van Robin voorbij laten gaan. Op Instagram feliciteerde ze de blondine al met haar verjaardag. Daarnaast zijn ze ook nog samen uit geweest om het even goed te vieren met elkaar. Dat moet toch ook een uitzicht zijn, deze twee blonde dames, samen in de club. Daar wordt elke man gelijk blij van. Ze zullen dan ook ongetwijfeld veel blikken hebben gehad die avond. Want zowel Robin als Pien kunnen zich erg goed kleden. Dat moet er haast wel bijzonder uit hebben gezien.

Lees ook: Schaatsster Robin Groot (21) poseert in badkamer met beeldschone collega’s

Robin Groot is weer een jaartje ouder

De blonde schaatsster mag weer kaarsjes uitblazen op haar taart. Of ze met een jaar ouder, ook een jaar wijzer is geworden, dat is maar de vraag. Maar voorlopig lijkt het erop dat ze zich in ieder geval wel heel erg vermaakt heeft. En dat is natuurlijk op je verjaardag het allerbelangrijkste. Ze krijgt dan ook veel liefde naar zich toe geworpen. Niet alleen maar van haar vrienden en familie, of van haar ploeggenotes tijdens de training. Ook haar fans online wensen Robin een hele fijne verjaardag toe. En met al die liefde om zich heen, moet het wel een mooie dag zijn geworden.

De prachtige looks van Robin Groot

Met een nieuw jaar voor de boeg, valt het natuurlijk te hopen dat Robin Groot weer al haar fans zal verblijden met een flinke hoeveelheid mooie plaatjes. De blondine weet wel hoe ze zichzelf het leukste op de foto moet zetten. Dat gaat tot nu toe eigenlijk altijd perfect. Het nieuwe jaar zal dus nog veel meer mooie kiekjes met zich mee brengen van deze blonde schaatsster. Haar fans kunnen nauwelijks wachten. Die zijn al helemaal aan het bedenken wat Robin met hen zal delen. Maar of het nu een foto is in haar strakke schaatspakje of een foto tijdens het stappen, Robin Groot ziet er altijd goed uit.

Meer zien van Robin Groot kan op Instagram

Als je de schaatsster nou nog meer wilt bewonderen, dan moet je even op Instagram zijn. Daar zie je namelijk nog veel meer mooie plaatjes van haar staan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.