Schaatsster Robin Groot (21) poseert in badkamer met beeldschone collega’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot heeft een nieuwe video gemaakt met al haar vriendinnen uit de schaatswereld en dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit.

Terwijl de schaatswereld geobsedeerd lijkt te zijn door de bekendere namen zoals Joy Beune en Pien Hersman, schaatst Robin Groot stilletjes mee op het hoogste niveau als lid van Team IKO. Deze mooie dame heeft al meer dan eens bewezen dat ze goed is in het maken van leuke video’s. Dat is nu ook weer gebeurd.

De waanzinnige workout van Robin Groot

Achter de schijnbaar serene schaatshouding van Robin schuilt een indrukwekkende inzet in de sportschool. Ze werkt zo hard aan haar dat ze soms duizelig wordt. Maar waarom dit alleen voor zichzelf houden? Robin besloot haar volgers een voorproefje te geven van haar inspanningen door een filter over een trainingsvideo te plaatsen. Het resultaat? Zowel Robin als haar volgers belanden in een duizelingwekkende draaikolk. Robin moet vast gedacht hebben: “Waarom zou ik de enige moeten zijn die duizelig wordt? Laten we het delen!” Haar humoristische kijk op haar intensieve workouts zorgt ervoor dat mensen haar al gauw mogen.

Van het ijs naar de feestzaal met Robin Groot

Na al dat sporten en zweten is het tijd voor ontspanning. Robin en haar sportieve vriendinnen van het ijs hebben besloten om een avondje uit te gaan. Gehuld in hun meest verleidelijke pakjes, laten ze zien dat schaatssters niet alleen razendsnel over het ijs kunnen glijden, maar ook op de dansvloer kunnen stralen. De strakke schaatsoutfits laten weinig aan de verbeelding over, maar het zijn niet alleen de ijsoppervlakken die hier glinsteren. Bij de toiletten nemen ze een moment om hun haartjes en make-up te perfectioneren. Het resultaat? Een bijzonder goede video van dit sportieve ensemble waar je absoluut van geniet.

Robin Groot laat zelfs het ijs nog smelten

Terwijl Robin Groot schijnbaar geruisloos haar rondjes rijdt op het ijs, bewijst ze dat er meer schuilt achter die glinsterende schaatsen. Haar harde werk in de sportschool, humoristische kijk op het leven en haar vermogen om zowel op het ijs als op de dansvloer te stralen, maken van Robin niet alleen een uitstekende schaatsster maar ook een vrouw die we zeker in de gaten moeten houden. Want deze blondine kan zelfs het ijs nog laten smelten.

Heeft Robin Groot een vriend?

Terwijl velen genoten van gezelligheid en warmte tijdens de feestdagen, leek Robin Groot een eenzame kerst te hebben doorgebracht. Op haar social media pronkte ze met een foto onder de prachtig versierde kerstboom, een stralende glimlach, maar geen partner in zicht. Had Robin een geheime aanbidder, of is ze juist nog op zoek naar die ene speciale persoon voor een betoverende Nieuwjaarservaring. Het lijkt erop dat Robin nog op zoek is naar de liefde. Dus mannen van Nederland, je maakt nog een kans bij de schaatsster. Wellicht dat een van jullie nog haar hart weet te veroveren, zodat jullie samen het nieuwe jaar vol goede moed aan kunnen gaan. Dan is Robin ook gelijk weer gelukkig in de liefde en is het voor iedereen een mooi einde aan het jaar.

Meer zien van Robin Groot? Kijk op Instagram!

Als je nou nog veel meer wil zien van deze bijzondere dame, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan namelijk die je gezien moet hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!