Schaatsster Pien Hersman maakt fijn filmpje van beeldschone ploeggenote Robin Groot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Groot heeft zich op de gevoelige plaat laten vastleggen door niemand minder dan ploeggenoot Pien Hersman.

Robin Groot, een naam die wellicht minder bekend is dan haar ploeggenoten, maar zeker niet minder indrukwekkend. Als lid van Team IKO staat ze zij aan zij met Pien Hersman op het ijs. Dit team van winnaars, verenigd door hun passie voor schaatsen, is dagelijks vast aan het trainen samen. Maar tussen de trainingen door moet er ook nog genoten worden. En dat doet Pien Hersman door het maken van een mooie video van Robin Groot.

Pien Hersman is gecharmeerd door Robin Groot

Een opvallend aspect dat naar voren komt, is Pien Hersman’s betrokkenheid bij het vastleggen van de schaatsavonturen van haar teamgenote Robin Groot. De video die ze van Robin maakt getuigt van de bewondering die Pien lijkt te koesteren voor de elegante ploeggenoot. De dynamiek tussen de twee schaatssters wordt duidelijk in beeld gebracht. Pien wil overduidelijk haar leuke ploeggenoot delen met de rest van de wereld. Al blijft ze de camera wel heel lang op Robin gericht houden. Zou er meer spelen?

Pien Hersman op weg naar de top

Schaatsster Pien Hersman’s toewijding aan haar sport blijkt uit haar training met niemand minder dan Bart Swings en Marten Liiv bij Team IKO. Deze getalenteerde atlete heeft al indrukwekkende prestaties op haar naam staan, waaronder de zege op de Nederlandse kampioenschappen schaatsen pure sprint in 2019. Haar verhaal belooft een boeiende reis te worden binnen de schaatswereld. In de wereld van het langebaanschaatsen schittert Pien Hersman als een opkomende ster met een veelbelovende carrière. Geboren op 20 januari 2004 in het schilderachtige Lisse, heeft deze Nederlandse schaatsster de aandacht getrokken met haar recente driejarige contract bij Team IKO. Haar schaatstraject begon op jonge leeftijd, lid van de Warmondse IJs- en Skeelerclub sinds haar achtste, waar ze niet alleen het ijs domineerde maar ook haar vaardigheden op de skeelers ontwikkelde. Ook Pien had recent een foto gemaakt waar ze haar volgers helemaal mee in de watten legde.

Ook Robin Groot schittert binnen team IKO

Naast Pien Hersman schittert nog een onopgemerkte ster binnen Team IKO: schaatsster Robin Groot. Dit jonge talent deelt het ijs met ervaren winnaars zoals Joy Beune en Pien Hersman, waarmee ze deel uitmaakt van een formidabel team. Terwijl de schijnwerpers vaak gericht zijn op de bekendere namen, is het hoog tijd om Robin Groot in de schijnwerpers te plaatsen! Dat verdient de blondine absoluut.

Pien Hersman en Robin Groot zijn bijzondere vrouwen

Terwijl Pien Hersman haar schaatscarrière voortzet en haar naam vestigt als een veelbelovende schaatsster, schittert Robin Groot als een verborgen juweel binnen Team IKO. Het is tijd om deze getalenteerde sportvrouwen te eren, niet alleen voor hun prestaties op het ijs, maar ook voor de vriendschap en bewondering die ze delen in hun gezamenlijke reis naar succes. Daarbij delen beide vrouwen ook nog eens ontzettend mooie foto’s en video’s, vaak door elkaar gemaakt, om hun volgers een beetje enthousiast te houden. En dat is natuurlijk een truc die ontzettend goed werkt.

Meer zien van Pien Hersman en Robin Groot kan op Instagram

Of je nou meer wil zien van Pien Hersman of meer fan bent van Robin Groot, op Instagram vind je van beide dames meer dan genoeg foto’s en video’s om je de komende tijd bezig te houden.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.