Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke hoogtepunten op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

In Salt Lake City was Femke Kok even de koningin te rijk. Ze deelt nu alle mooie foto’s van haar tijd in Amerika. 

Femke Kok is een van de Nederlandse schaatssters die in Amerika was om te laten zien hoe goed de Nederlanders zijn op het ijs. En daar heeft ze weer indrukwekkende resultaten neergezet. Toch was dat niet het meest bijzondere aan de trip van Femke. Onderweg heeft ze ook nog eens allemaal andere foto’s gemaakt, die ze natuurlijk even moet delen met haar volgers. De mooie schaatsster wet precies welke foto’s het goed doen bij haar publiek en past daar dan ook volledig haar social media op aan. Met haar leuke plaatjes zorgt Femke Kok ervoor dat haar fans helemaal niks hoeven te missen.

Lees ook: Foto: Beeldschone schaatsster Femke Kok deelt heerlijk hoogtepuntje

Zelfs in een dikke winterjas ziet Femke Kok er goed uit

Het was niet bepaald warm in Amerika en dus moest Femke rondlopen in een dikke winterjas. Maar ook dat stond de schaatsster hartstikke goed. Ze stak nog even twee vingers omhoog als peace teken richting haar fans. Met dit spontane gebaar werd de foto nog net even een stukje leuker. De dame met de mooie bruine haartjes staat weer mooi op de foto. Femke heeft zich buiten de wedstrijden om vermaakt met lange wandelingen. En die kon ze natuurlijk niet volbrengen zonder een foto te maken voor haar fans. die wilde ook dolgraag weten hoe Femke haar trip beleefde. En de foto die ze deelde werd door iedereen leuk gevonden.

Lees ook: Foto: Geweldige Femke Kok laat haar troeven spreken in vol stadion

Femke Kok gaat voor snelheid, ook naast het ijs

De mooie schaatsster gaat natuurlijk niet lopen. Dat is niet snel genoeg voor deze leuke dame. De snelheidsduivel moet zowel op het ijs als ernaast hoge snelheden behalen. En doe je dat nou goed? Inderdaad, door op een elektrische step te stappen. Die gaan namelijk harder dan je zou verwachten. En met haar elektrische stepje zorgt de mooie brunette ervoor dat ze ongelooflijk hard vooruit komt. Daarmee voldoet ze weer aan haar behoefte om hard te gaan. Femke Kok heeft het heerlijk naar haar zin op haar voertuigje.

Ook deelt Femke Kok nog even een actiefoto

De schaatsster is natuurlijk naar Amerika gekomen om te laten zien wat ze kan. En dus moest er ook een actiefoto gemaakt worden. Je ziet haar op de plaat hierboven hard door de bocht gaan. Dat ziet er natuurlijk wel heel erg indrukwekkend uit op die manier. Femke weet al haar concurrenten achter zich te laten. Je kan zien dat ze uiterst gefocust bezig is op het ijs. Gelukkig weet ze, als ze eenmaal van het ijs af is, ook wel een beetje de ontspanning en de rust te vinden. Want het zou toch zonde zijn als ze alleen maar bezig was met schaatsen, aangezien er nog zoveel meer te beleven valt. Femke deelt in ieder geval alles wat ze doet met haar trouwe fans.

Meer zien van Femke Kok kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Femke Kok? Dan moet je op Instagram zijn! Daar staan haar leukste plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...