Foto: Beeldschone schaatsster Femke Kok deelt heerlijk hoogtepuntje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Kok heeft in 2023 veel hoogtepunten beleefd. Die deelt ze nu allemaal met haar volgers in een leuke reeks foto’s.

De mooie schaatsster Femke Kok heeft in het afgelopen jaar best wel wat hoogtepunten meegemaakt. En die deelt ze natuurlijk allemaal met haar volgers. Op die manier betrekt ze niet alleen haar volgers iets meer bij haar leven, maar zorgt ze er ook voor dat haar fans zich niet zo snel hoeven te vervelen. Die hebben immers meer dan genoeg om naar te kijken met de mooie foto’s van Femke voor hun kiezen. Femke Kok zorgt er met haar hoogtepunten voor dat ze iedereen in haar feed weer een beetje weet te vermaken.

Femke Kok straalt op winterse vakantie

Natuurlijk was de winterse vakantie van Femke Kok een van de vele hoogtepunten van het afgelopen jaar voor de sporter. Als schaatsster voelde Femke zich absoluut thuis in de kou. Femke had ook al de perfecte outfit liggen om mee op de foto te gaan. In haar winterse jas wist ze toch nog de aandacht te trekken. Je kon niet zo veel zien van Femke op haar foto, maar wat je zag, was dan wel weer heel mooi. Haar lieve glimlach stal de show. Femke stond op de foto met een van haar vele vriendinnetjes. Maar toch springt ze er zelf als eerste uit.

De primeur van Femke Kok

Het is alweer even geleden, maar Femke Kok is als eerste Nederlandse schaatsster ooit wereldkampioene op de 500 meter geworden dit jaar. En ook dat was een zeer bijzonder moment voor de sporter. Met haar overwinning bewees ze dat ze een van de beste schaatssters van Nederland, en daarmee gelijk ook de wereld, was. Femke heeft veel leuke foto’s om terug te denken aan dit moment, maar de foto hieronder springt er toch het meeste tussenuit. Ook een beetje omdat je zo goed zicht hebt op de ferme kadetjes van de schaatsster. Dat maakt het toch wat interessanter om naar te kijken.

Femke Kok doet overwinningspose

Natuurlijk hoorde er bij de overwinning ook een officieel momentje. En dat voelde toch een partij goed voor de schaatsster. Femke nam het er flink van en deed een van de beste overwinningsposes die je ooit gezien hebt. De schaatsster trok gelijk alle aandacht.

Het nieuwe hondje van Femke Kok

Wie het afgelopen jaar ook alle aandacht wist te trekken was het nieuwe hondje van Femke. Die wist meteen alle harten op Instagram te veroveren. Het diertje bracht het afgelopen jaar niet alleen veel liefde aan Femke, maar wist ook haar volgers gelijk een beetje blijer te maken. De leuke foto van het diertje doet iedereens hart gelijk smelten.

Femke Kok moest even uitwaaien

De schaatsster had een gezellig dagje met een vriendin op het strand. Daar kwam Femke echt helemaal tot rust. In het drukke leven van de schaatsster is het af en toe even nodig om goed haar rust te pakken. En gelukkig willen haar vriendinnen daar absoluut wel mee helpen. Die springen gelijk in het gareel als Femke weer aankomt met lueke plannen.

Meer zien van Femke Kok kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van schaatsster Femke Kok? Dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft de schaatsster nog veel meer leuke plaatjes voor je klaar staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!