Foto: Geweldige Femke Kok laat haar troeven spreken in vol stadion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Kok heeft met haar slimme troeven de koningin van het ijs, Jutta Leerdam, flink te grazen genomen. Dat was pas spectaculair. 

Femke Kok, de 23-jarige schaatsster, heeft heel indrukwekkende de titel op de 500 meter weten te bemachtigen. Ze moest daarvoor wel de koningin van het ijs, Jutta Leerdam te slim af zijn. Maar dat is uiteindelijk gelukt. De spectaculaire race is momenteel het gesprek van de dag. Tijdens de EK Afstanden in Heerenveen liet Femke een verbluffende prestatie zien door met een tijd van 37,28 seconden ruim voor te blijven op haar concurrentie. Maar dat was niet het enige indrukwekkende aan de race. Kijk maar naar het strakke pakje van Femke.

Het strakke pakje van Femke Kok laat al haar troeven zien

Niet alleen Femke haar schaatsprestaties vielen in het oog, maar ook haar fysieke verschijning. Haar schaatspakje liet mensen echt versteld staan. Die liet zoveel zien van haar wonderbaarlijke vormen dat mensen helemaal verbaasd achter bleven. Haar schitterende vormen, het resultaat van jarenlange training, kwamen op een erg goed tot hun recht. Het winnen van de race was ongetwijfeld indrukwekkend, maar even opvallend waren de mooie vormen van Femke Kok. Daar raakten de mensen pas echt niet over uitgepraat.

Een spannende strijd tussen Jutta Leerdam en Femke Kok

De spanning was van tevoren al erg voelbaar tussen de twee schaatssters. Het werd al duidelijk dat Femke en Jutta de nummer 1 en 2 positie zouden beklimmen, maar nog onduidelijk was wie bovenaan zou eindigen. Het werd een bijzondere en fantastische finale vol sensatie. Uiteindelijk was het Femke Kok die bovenop eindigde. En daarmee heeft ze bewezen de nieuwe koningin van het ijs te zijn.

Lees ook: Schaatsster Femke Kok (23) maakt fans gek met kleurtje op haar lippen

De bijzondere strijd tussen Femke Kok en Jutta Leerdam

Femke Kok liet zich in het duel met Jutta Leerdam gelijk van haar beste kant zien. Ze maalt gelijk op de eerste 100 meter een voorsprong die ze de rest van de race wist vast te houden. Ook al was Jutta nog zo in vorm, ze was niet opgewassen tegen de kunsten van Femke Kok op het ijs. En daarmee ontstond een flink verschil in seconden. Daarmee kan er ook geen twijfel meer over bestaan wie de beste schaatsster van Nederland is op dit onderdeel. Dat is duidelijk nu Femke Kok.

Jutta Leerdam en Femke Kok zijn tegenpolen

Hoewel Femke Kok en Jutta Leerdam allebei ontzettend goed kunnen schaatsen, zijn ze naast het ijs echt heel erg verschillend van elkaar. De twee dames zijn een soort dag en nacht in vergelijking. Jutta is zo extravert als je maar kan bedenken. Met haar vele foto’s, uitbundig gedrag en opvallende make-up. Femke daarentegen is meer ingetogen en introvert. Toch zijn het beide ontzettend leuke dames om naar te kijken. Zeker in van die strakke schaatspakjes. Al zal Femke de komende dagen iets meer in de schijnwerpers staan vanwege haar indrukwekkende prestaties. En dat heeft de dame ook meer dan genoeg verdiend.

Lees ook: Foto: Beeldschone schaatsster Femke Kok deelt heerlijk hoogtepuntje

Meer zien van Femke Kok kan op Instagram

Hoewel Femke iets meer ingetogen is dan haar concurrentie, heeft ze nog steeds ontzettend veel leuke foto’s online staan. En die kan je natuurlijk allemaal bekijken op Instagram. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.