Foto: Schaatsster Antoinette de Jong toont indrukwekkend lijf in strakke sportbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Antoinette de Jong toont haar bloedmooie figuur op een nieuwe foto op Instagram. Haar volgers zijn sprakeloos…

Antoinette de Jong heeft weer een bloedmooie foto op Instagram geplaatst. De schaatsster toont wederom haar indrukwekkende lijf aan d’r volgers, en kijkt met een zwoele, verleidelijke blik de camera in. Antoinette laat haar volgers sprakeloos!

Sportieve Antoinette de Jong toont lijf op foto

Antoinette de Jong verleidt haar volgers opnieuw door middel van een verleidelijke foto op Instagram. De roodharige schaatsster is ondanks haar laatste overwinning gewoon weer te vinden in de sportschool, want tijd om te rusten is er niet echt. En om zo’n te mogen bemachtigen, heb je natuurlijk een hoop discipline nodig. Gelukkig heeft Antoinette daar niet te weinig van, dus begint ze gewoon weer in de sportschool! Op de foto zien we de schaatsster die leunt tegen een stang in de sportschool. Door middel van een uitdagende blik kijkt de sportieve dame in de camera, terwijl ze stiekem poseert. Ze draagt een strakke sportbroek van haar team, Jumbo-Visma. Haar prachtige figuur past perfect in het kledingstuk wat in zijn totaliteit een bijzonder mooi plaatje oplevert. Antoinette is klaar om meer prijzen binnen te slepen! En met deze fitheid, moet dat geen uitdaging zijn voor de roodharige schaatsster.

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong grijpt concurrente van achteren

Antoinette de Jong verleidt volgers met uitdagende blik

Antoinette de Jong verleidde haar volgers kennelijk al eerder door middel van een uitdagende blik. De schaatsster weet heel goed wat ze doet, wanneer ze dit soort kiekjes online zet. In ieder geval lijken haar volgers het geen ramp te vinden om naar deze kiekjes te moeten kijken, aangezien Antoinette ook gewoon een hele mooie verschijning is. Dit keer staat de schaatsster wederom in sportschool, waar anders? Ze draagt weer een uiterst strakke Jumbo-Visma broek, en dit keer wordt Antoinette van achter gefotografeerd. Haar blik liegt er niet om, en haar caption ook niet. Knallen moet ze! “Back to work!“.

Lees ook: Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

Bloedhete Antoinette de Jong deelt zweterige ’throwback’

Het is natuurlijk nu ijskoud in ons kikkerlandje, maar het leek Antoinette de Jong tóch een goed idee om een bloedhete ’throwback’ te delen met haar volgers, van afgelopen zomer. Op de foto is te zien hoe de schaatsster op een bootje in de zon zit, in haar zwemkleding. Door middel van een zwoele wegkijk draait Antoinette haar hoofd richting het water terwijl ze haar bloedmooie toont, waar ze uiteraard zo lang voor getraind heeft. En deze foto heeft ze niet zelf uitgekozen om te herplaatsen: “The choice of my followers!“. Nou, één ding is zeker, haar volgers hebben een goede keuze gemaakt. En waarom ze dit kiekje hebben gekozen, is waarschijnlijk wel duidelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!