Foto: Schaatsster Antoinette de Jong toont indrukwekkend lijf in strakke sportbroek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatsster Antoinette de Jong toont haar bloedmooie figuur op een nieuwe foto op Instagram. Haar volgers zijn sprakeloos…

Antoinette de Jong heeft weer een bloedmooie foto op Instagram geplaatst. De schaatsster toont wederom haar indrukwekkende lijf aan d’r volgers, en kijkt met een zwoele, verleidelijke blik de camera in. Antoinette laat haar volgers sprakeloos!

Sportieve Antoinette de Jong toont lijf op foto

Antoinette de Jong verleidt haar volgers opnieuw door middel van een verleidelijke foto op Instagram. De roodharige schaatsster is ondanks haar laatste overwinning gewoon weer te vinden in de sportschool, want tijd om te rusten is er niet echt. En om zo’n lichaam te mogen bemachtigen, heb je natuurlijk een hoop discipline nodig. Gelukkig heeft Antoinette daar niet te weinig van, dus begint ze gewoon weer in de sportschool! Op de foto zien we de schaatsster die leunt tegen een stang in de sportschool. Door middel van een uitdagende blik kijkt de sportieve dame in de camera, terwijl ze stiekem poseert. Ze draagt een strakke sportbroek van haar team, Jumbo-Visma. Haar prachtige figuur past perfect in het kledingstuk wat in zijn totaliteit een bijzonder mooi plaatje oplevert. Antoinette is klaar om meer prijzen binnen te slepen! En met deze fitheid, moet dat geen uitdaging zijn voor de roodharige schaatsster.

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong grijpt concurrente van achteren

Antoinette de Jong verleidt volgers met uitdagende blik

Antoinette de Jong verleidde haar volgers kennelijk al eerder door middel van een uitdagende blik. De schaatsster weet heel goed wat ze doet, wanneer ze dit soort kiekjes online zet. In ieder geval lijken haar volgers het geen ramp te vinden om naar deze kiekjes te moeten kijken, aangezien Antoinette ook gewoon een hele mooie verschijning is. Dit keer staat de schaatsster wederom in sportschool, waar anders? Ze draagt weer een uiterst strakke Jumbo-Visma broek, en dit keer wordt Antoinette van achter gefotografeerd. Haar blik liegt er niet om, en haar caption ook niet. Knallen moet ze! “Back to work!“.

Lees ook: Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

Bloedhete Antoinette de Jong deelt zweterige ’throwback’

Het is natuurlijk nu ijskoud in ons kikkerlandje, maar het leek Antoinette de Jong tóch een goed idee om een bloedhete ’throwback’ te delen met haar volgers, van afgelopen zomer. Op de foto is te zien hoe de schaatsster op een bootje in de zon zit, in haar zwemkleding. Door middel van een zwoele wegkijk draait Antoinette haar hoofd richting het water terwijl ze haar bloedmooie lichaam toont, waar ze uiteraard zo lang voor getraind heeft. En deze foto heeft ze niet zelf uitgekozen om te herplaatsen: “The choice of my followers!“. Nou, één ding is zeker, haar volgers hebben een goede keuze gemaakt. En waarom ze dit kiekje hebben gekozen, is waarschijnlijk wel duidelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!