Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Antoinette de Jong kan handen niet thuishouden

Je kent haar wel, Antoinette de Jong. Die prachtige schaatsster met dat geweldig lange, rode haar. Doet het al een lampje branden? Wij kunnen haar maar niet vergeten en het lijkt erop dat zij haar collega niet kan vergeten. Onlangs plaatste Antoinette nog een foto op haar Instagram dat ze alweer zes maanden gelukkig getrouwd is met haar man, Coen Rijpma en nu komt er ineens een video voorbij waarbij ze niet van haar collega af lijkt te kunnen blijven. Geen zorgen, gelukkig is er niets aan de hand! Antoinette blijft trouw aan haar man, maar doet even de capuchon goed van de collega voor haar. Desbetreffende is een prachtige man genaamd Dai Dai, maar ook hij is gelukkig met zijn meisje. Dat is wel te zien op Instagram.
Antoinette de Jong laat haar Instagram runnen door volgers

Antoinette is natuurlijk vooral te vinden op het ijs. Kijk maar eens naar haar sociale media. Daar vindt je bijna alleen maar foto’s van haar op de schaatsbaan. Op z’n tijd zit daar dan ook een foto tussen van een lekker fietstochtje of van de grote liefde van Antoinette: paarden. Als je zo’n strak gepland leven hebt, moet je natuurlijk ook af en toe een keer erop uit. Dat heeft de redhead deze zomer zeker gedaan en van die heerlijke foto’s kunnen haar volgers geen genoeg krijgen. Onlangs plaatste de schaatsster een foto van haar zonnige vakantie van dit jaar waar ze zit te genieten in haar onthullende . Als bijschrift heeft ze erbij gezet: “The choice of my followers!”, oftewel: “De keuze van mijn volgers!”. De kans is dus heel groot dat ze haar volgers heeft laten kiezen welke foto ze op haar Instagram ging zetten. Ik geef haar fans groot gelijk. Dit soort foto’s willen we meer zien, Antoinette!
Antoinette de Jong laat achterkant zien in strak pakje

Nietsvermoedende Antoinette de Jong is aan het genieten van een rondje op de schaatsbaan wanneer er plots een kiekje van haar wordt gemaakt. De foto wordt van achteren gemaakt terwijl Antoinette de andere kant op kijkt. Zou iemand haar stiekem gefotografeerd hebben dan? De prachtige schaatsster ziet er geweldig uit van de voorkant, maar de achterkant kunnen we natuurlijk ook intens van genieten. Op deze foto komt ze helemaal tot haar recht. Antoinette plaatst de foto op haar Instagram met de aankondiging dat ze naar Canada gaat voor het wereldkampioenschap. In de tussentijd genieten wij nog even van dit soort heerlijke foto’s, Antoinette! Succes hoor!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!