Foto: Schaatsster Antoinette de Jong grijpt concurrente van achteren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Antoinette de Jong is nogal schandalig bezig geweest afgelopen week. Ze pakte de concurrentie gewoon van achter. 

Schaatsster Antoinette de Jong wint ondanks enorme afleiding nog prijzen

De prachtige schaatsster was in Thialf meer bezig met de concurrenten dan met de wedstrijd. Maar dat is natuurlijk helemaal niet erg. Het zorgde voor een aantal erg fijne kiekjes voor de mensen thuis. Wel moest Antoinette een beetje oppassen dat ze niet te veel afgeleid zou worden door al die fratsen, maar dat viel uiteindelijk gelukkig mee. Daardoor kon Antoinette ook iets vaker haar gang gaan. Bijvoorbeeld toen ze een van haar concurrentes zo van achteren besloop en vast hield. De schaatsster in kwestie lijkt er niet zoveel aanstoot aan te nemen. Dat kan je haar dan ook niet kwalijk nemen. Als Antoinette de Jong je opeens van achteren knuffelt, dan kan je haast niet anders dan vrolijk lachen. Het is namelijk helemaal niet erg om door zo’n mooie dame even omhelst te worden. Dan is je dag gelijk weer helemaal in orde.

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong zet knap zusje voor schut op het ijs

Antoinette de Jong moet even bijkomen van goed toernooi

De prachtige schaatsster met de felrode haren heeft het natuurlijk weer fantastisch gedaan in Thialf. Alleen moet ze daar zelf nog even aan wennen. Het is altijd nog een beetje onwerkelijk voor Antoinette als ze zo goed gepresteerd heeft. De dag na het toernooi moest ze zichzelf ook even eraan herinneren dat ze niet droomde. Maar Antoinette mag best wel even een momentje trots zijn op zichzelf. En als haar dat niet lukt, dan zijn haar volgers dat in ieder geval wel. Die overladen Antoinette met complimentjes op haar Instagram. Zo voelt Antoinette zich pas echt een winnaar. Nu is het voor de knappe roodharige weer even tijd om te ontspannen, maar snel zal ze weer aan de bak moeten. Want een topsporter als Antoinette zit natuurlijk nooit stil. Nog geen dag na het toernooi is Antoinette weer begonnen met haar zware training.
Antoinette dankt succes en knap aan vele uren in de sportschool

Je kan je afvragen waar Antoinette nou dat ongelooflijke talent op de baan vandaan haalt. Nou, dat heeft alles te maken met haar uitgebreide trainingsregime. De prachtige schaatsster spendeert een groot deel van haar tijd in de sportschool om ervoor te zorgen dat ze in een absolute topconditie blijft. Een mooi extraatje daaraan is dat ze er ook nog eens een ontzettend knap en verleidelijk aan overhoudt. Er zijn dus meer dan genoeg redenen voor Antoinette om eventjes de sportschool in te duiken. Ook in 2023 zal de schaatsster een groot deel van haar tijd dus gewoon doorbrengen tussen de gewichten en de apparaten. Voor Antoinette voelt dat inmiddels wel een beetje als thuis, dus ze kon niet wachten om weer aan de slag te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?