Foto: Schaatsster Antoinette de Jong grijpt concurrente van achteren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Antoinette de Jong is nogal schandalig bezig geweest afgelopen week. Ze pakte de concurrentie gewoon van achter. 

Schaatsster Antoinette de Jong wint ondanks enorme afleiding nog prijzen

De prachtige schaatsster was in Thialf meer bezig met de concurrenten dan met de wedstrijd. Maar dat is natuurlijk helemaal niet erg. Het zorgde voor een aantal erg fijne kiekjes voor de mensen thuis. Wel moest Antoinette een beetje oppassen dat ze niet te veel afgeleid zou worden door al die fratsen, maar dat viel uiteindelijk gelukkig mee. Daardoor kon Antoinette ook iets vaker haar gang gaan. Bijvoorbeeld toen ze een van haar concurrentes zo van achteren besloop en vast hield. De schaatsster in kwestie lijkt er niet zoveel aanstoot aan te nemen. Dat kan je haar dan ook niet kwalijk nemen. Als Antoinette de Jong je opeens van achteren knuffelt, dan kan je haast niet anders dan vrolijk lachen. Het is namelijk helemaal niet erg om door zo’n mooie dame even omhelst te worden. Dan is je dag gelijk weer helemaal in orde.

Lees ook: Foto: Schaatsster Antoinette de Jong zet knap zusje voor schut op het ijs

Antoinette de Jong moet even bijkomen van goed toernooi

De prachtige schaatsster met de felrode haren heeft het natuurlijk weer fantastisch gedaan in Thialf. Alleen moet ze daar zelf nog even aan wennen. Het is altijd nog een beetje onwerkelijk voor Antoinette als ze zo goed gepresteerd heeft. De dag na het toernooi moest ze zichzelf ook even eraan herinneren dat ze niet droomde. Maar Antoinette mag best wel even een momentje trots zijn op zichzelf. En als haar dat niet lukt, dan zijn haar volgers dat in ieder geval wel. Die overladen Antoinette met complimentjes op haar Instagram. Zo voelt Antoinette zich pas echt een winnaar. Nu is het voor de knappe roodharige weer even tijd om te ontspannen, maar snel zal ze weer aan de bak moeten. Want een topsporter als Antoinette zit natuurlijk nooit stil. Nog geen dag na het toernooi is Antoinette weer begonnen met haar zware training.

Antoinette dankt succes en knap lichaam aan vele uren in de sportschool

Je kan je afvragen waar Antoinette nou dat ongelooflijke talent op de baan vandaan haalt. Nou, dat heeft alles te maken met haar uitgebreide trainingsregime. De prachtige schaatsster spendeert een groot deel van haar tijd in de sportschool om ervoor te zorgen dat ze in een absolute topconditie blijft. Een mooi extraatje daaraan is dat ze er ook nog eens een ontzettend knap en verleidelijk lichaam aan overhoudt. Er zijn dus meer dan genoeg redenen voor Antoinette om eventjes de sportschool in te duiken. Ook in 2023 zal de schaatsster een groot deel van haar tijd dus gewoon doorbrengen tussen de gewichten en de apparaten. Voor Antoinette voelt dat inmiddels wel een beetje als thuis, dus ze kon niet wachten om weer aan de slag te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken.