Foto: Roxeanne Hazes verklaart liefde aan Nielson tijdens Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes schittert elke week op de voorgrond bij Beste Zangers! Ook achter de schermen is ruimte voor vuurwerk, zeker tussen Roxeanne en haar idool Nielson. Het gaat er zelf een beetje té gezellig aan toe!

Het programma Beste Zangers zorgt vaak voor de nodige tranen. Deze keer waren de bekende en minder bekende Nederlandse zangers in het mooie Sevilla voor de opnames. Bij het programma Beste Zangers zitten de zangers vaak in een setting. Tijdens deze setting treden de zangers uit hun comfortzone en zingen ze voor elkaar nummers die voor een ander bijzonder zijn. Tijdens Beste Zangers verklaart Roxeanne Hazes nu de liefde aan Nielson!

Roxeanne Hazes heeft soulmate gevonden

Roxeanne Hazes heeft al ruim 5 jaar een relatie. Toch zegt ze nu dat ze haar zielsmaatje heeft gevonden. Achter de schermen bij Beste Zanger heeft Roxeanne Hazes een heel speciaal persoon leren kennen namelijk Nielson. “Vanaf het eerste moment voelde ik een connectie” zei Roxeanne Hazes. Ze droomde er altijd al van om samen met Nielson samen te werken en nu tijdens Beste Zangers is die droom eindelijk uitgekomen. Een aantal jaar geleden had ze zelfs gesproken dat ze een vermoeden had dat zij en Nielson heel goed zouden klikken. Blijkbaar kan Roxeanne Hazes na zingen ook nog is de toekomst voorspellen! Uit het bericht van Roxeanne Hazes af te lezen is ze inderdaad een waarzegster, want er is te lezen dat het een vriendschap voor het leven is. Om de serenade helemaal af te maken sluit Roxeanne haar bericht af met “I love you”!

Roxeanne Hazes door programma Beste Zangers weer geliefd

Roxeanne Hazes werd een lange tijd door de meeste kijkers uitgekotst. Niemand moest iets van haar hebben. Op sociale media zeggen de kijkers vooral dat ze arrogant en verwend is. De kijker beschouwde Roxeanne Hazes ook niet als zangeres, want zingen kon ze niet. Beste Zangers heeft ervoor gezorgd dat ze op een goede manier in de spotlights staat. Ze heeft aan de kijkers kunnen laten zien dat ze ook een zachte kant heeft. Het programma Beste Zangers heeft ervoor gezorgd dat iedereen weer lovend over Roxeanne Hazes is. Het publiek van Beste Zangers stond versteld van het optreden van Roxeanne Hazes. “Ik vind dat Roxeanne Hazes zwaar wordt onderschat”. De kijker is door haar optreden bij Beste Zangers nu van mening veranderd! Roxeanne Hazes heeft de harten van de kijkers veroverd…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!