Foto: Roxeanne Hazes verklaart liefde aan Nielson tijdens Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes schittert elke week op de voorgrond bij Beste Zangers! Ook achter de schermen is ruimte voor vuurwerk, zeker tussen Roxeanne en haar idool Nielson. Het gaat er zelf een beetje té gezellig aan toe!

Het programma Beste Zangers zorgt vaak voor de nodige tranen. Deze keer waren de bekende en minder bekende Nederlandse zangers in het mooie Sevilla voor de opnames. Bij het programma Beste Zangers zitten de zangers vaak in een intieme setting. Tijdens deze intieme setting treden de zangers uit hun comfortzone en zingen ze voor elkaar nummers die voor een ander bijzonder zijn. Tijdens Beste Zangers verklaart Roxeanne Hazes nu de liefde aan Nielson!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes heeft soulmate gevonden

Roxeanne Hazes heeft al ruim 5 jaar een relatie. Toch zegt ze nu dat ze haar zielsmaatje heeft gevonden. Achter de schermen bij Beste Zanger heeft Roxeanne Hazes een heel speciaal persoon leren kennen namelijk Nielson. “Vanaf het eerste moment voelde ik een connectie” zei Roxeanne Hazes. Ze droomde er altijd al van om samen met Nielson samen te werken en nu tijdens Beste Zangers is die droom eindelijk uitgekomen. Een aantal jaar geleden had ze zelfs gesproken dat ze een vermoeden had dat zij en Nielson heel goed zouden klikken. Blijkbaar kan Roxeanne Hazes na zingen ook nog is de toekomst voorspellen! Uit het bericht van Roxeanne Hazes af te lezen is ze inderdaad een waarzegster, want er is te lezen dat het een vriendschap voor het leven is. Om de serenade helemaal af te maken sluit Roxeanne haar bericht af met “I love you”!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes door programma Beste Zangers weer geliefd

Roxeanne Hazes werd een lange tijd door de meeste kijkers uitgekotst. Niemand moest iets van haar hebben. Op sociale media zeggen de kijkers vooral dat ze arrogant en verwend is. De kijker beschouwde Roxeanne Hazes ook niet als zangeres, want zingen kon ze niet. Beste Zangers heeft ervoor gezorgd dat ze op een goede manier in de spotlights staat. Ze heeft aan de kijkers kunnen laten zien dat ze ook een zachte kant heeft. Het programma Beste Zangers heeft ervoor gezorgd dat iedereen weer lovend over Roxeanne Hazes is. Het publiek van Beste Zangers stond versteld van het optreden van Roxeanne Hazes. “Ik vind dat Roxeanne Hazes zwaar wordt onderschat”. De kijker is door haar optreden bij Beste Zangers nu van mening veranderd! Roxeanne Hazes heeft de harten van de kijkers veroverd…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.