Foto: Roxanne Kwant pakt alle aandacht met enorme inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxanne Kwant weet met elke foto weer meer te stralen, maar deze foto topt echt alles! Ze laat haar volgers kwijlen wanneer ze een beetje voorover buigt…

Roxanne Kwant maakt fans wild met diepe buiging

Artiest en presentatrice Roxanne Kwant is misschien wel één van de mooiste blonde vrouwen in Nederland. Dat heeft ze zeker te danken aan haar prachtige gezichtje en hele leuke persoonlijkheid, maar ze heeft daarnaast ook nog twee enorme pluspunten! Ze weet zelf ook heel goed dat ze twee flinke jongens heeft aan de voorkant en neemt er het beste van. Ze trekt regelmatig heerlijk strakke en lage topjes aan om haar volgers helemaal wild te maken. In haar Instagram biografie staat zelfs dat ze de leegte in haar leven probeert te vullen met likes. Dat kun je natuurlijk met een korreltje zout nemen, maar likes krijgt ze in overvloed! Onlangs plaatste ze weer een foto op haar Instagram tijdlijn van zichzelf in een heerlijk shirtje. Ze heeft tijdens een groot feest wat kiekjes van zich laten maken waarvan eentje waarop ze flink ver voorover buigt. Die foto is te zien op de tweede slide. Het shirtje dat ze draagt, heeft een ontzettend laag uitgesneden hals en zit lekker strak om haar lijf. Wanneer ze dus een buiging maakt, vallen haar meloenen er bijna uit… In de reacties is te lezen dat haar enorme voorgevel niet alleen ons is opgevallen. Gelukkig lacht ze zelf lekker mee met de grapjes die gemaakt worden over haar flinke rondingen.
Roxanne Kwant heeft strakste pakje ooit aangetrokken

De prachtige Roxanne Kwant weet waar haar kwaliteiten liggen. Ze is erg getalenteerd en kan goed presenteren, maar dat is natuurlijk niet het enige. Haar uiterlijk speelt zeker een grote rol als we het hebben over de goede kwaliteiten van Roxanne Kwant. Dat betekent een mooi gezichtje en een lekker lijf! Roxanne begon met presenteren bij RUMAG, waar ze een flinke aanhang opbouwde. Intussen is ze een grote influencer in Nederland en zien we haar regelmatig voorbijkomen online. Zo heeft ze een YouTube kanaal, waar ze af en toe wat leuks op zet, Instagram natuurlijk én een TikTok account waar ze grappige content op plaatst. Haar Instagram is dan toch wel de plek waar haar mooiste, en lelijkste, foto’s op verschijnen. Onlangs plaatste ze een foto waar haar volgers van begonnen te kwijlen. Ze besloot om een ontzéttend strak pakje aan te trekken en zich vervolgens van de achterkant te laten fotograferen. Dat resulteerde in onderstaande foto’s. In een groot trappenhuis poseert Roxanne verleidelijk voor deze heerlijke kiekjes!
Roxanne Kwant schudt achterste voor de camera

In een compilatie video die Roxanne op haar Instagram zette, heeft ze allerlei video’s van haar zomer achter elkaar geplakt. De video begint al super interessant. Ze is namelijk op een soort festivalletje en besluit om haar flinke achterste te schudden voor de camera. Degene achter de camera vindt dat ook wel interessant en zoomt er even flink op in. Lekker filmpje, Rox!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak