Foto: Rose Bertram viert feestje in meest jurkje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram vierde onlangs haar verjaardag met een heerlijk verjaardagsdiner. Hier trok ze haar meest jurkje ooit voor aan.. 

Rose Bertram is jarig! De blondine is 28 jaar geworden en ter ere van haar verjaardag hield ze een ‘birthday dinner’. Na haar deelname aan Expeditie Robinson is Rose weer helemaal in haar element thuis. En aan de video’s die ze plaatst via Instagram is dat zeker te merken. Voor dit diner heeft ze dan ook haar meest jurkje ooit uit de kast getrokken. Ze houdt het allemaal maar nét goed bedekt..

Rose Bertram verschijnt in jurk op verjaardag

Tijdens haar ‘birthday dinner’ waren er veel vrienden van Rose Bertram aanwezig. En aan de video’s op Instagram te zien, was het een verjaardag om nooit meer te vergeten, voor Rose. Zingen, dansen, en eten. Het komt allemaal voorbij op de video’s. Rose is helemaal gelukkig met al haar vrienden dicht bij elkaar. Ze lijkt er totaal niet mee te zitten dat ze niet meer bij Expeditie Robinson is. Tijdens het verjaardagsdiner van de prachtige blondine, besluit Rose dan ook alles uit de kast te halen voor een spetterende outfit. Althans, ze haalde eigenlijk niet veel uit de kast, want het jurkje wat Rose draagt, is allesbehalve goed bedekt. Hiermee toont de blondine bijna haar privé delen, maar die weet ze nog nét goed te bedekken. In ieder geval lijkt ze het ontzettend naar d’r zin te hebben, en daar gaat het om. Rose gaat haar 29e levensjaar in!

Lees ook: Foto: Rose Bertram schrikt zich dood van eigen lijf na Expeditie Robinson

Rose Bertram doucht het liefste buiten

Rose Bertram deelde onlangs een opvallende voorkeur die ze heeft. Waar de meeste mensen gewoon normaal binnen douchen het lekkerste vinden, lijkt deze blondine daar heel anders over te denken. Rose haar voorkeur gaat toch écht uit naar buiten douchen. Althans, voorkeur, ze vindt het in ieder geval meer dan heerlijk om lekker nat te worden in de buitenlucht. Via Instagram deelt ze de beelden; “Love me some outdoor showers 💙”. Op de foto is dan ook te zien hoe zo’n ‘outdoor shower’ in z’n werking gaat. Rose doet het even voor. Met een doorschijnend pakje en haar handen in de lucht poseert Rose voor de foto. Dit kiekje laat iedereen wel een buitendouche willen nemen! Heeft de blondine een trend gestart?

Lees ook: Video: Thijs Boermans verspreekt zich over wilde nacht met Rose Bertram tijdens Expeditie Robinson

Rose Bertram schittert in fotoreportage Dubai

Rose Bertram was onlangs op vakantie in Dubai! De blondine besloot zichzelf is even goed te belonen voor haar zware deelname aan Expeditie Robinson, met een tripje naar Dubai. Via Instagram deelt ze vele kiekjes van deze prachtige vakantie. Zo zien we haar onder andere met haar bikini aan het strand, aan het eten, opgemaakt om uit te gaan en poserend voor een heus echte Range Rover. Deze trip lijkt meer dan geslaagd te zijn, voor de blondine en haar kinderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!