Foto: Rose Bertram viert feestje in meest gewaagde jurkje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram vierde onlangs haar verjaardag met een heerlijk verjaardagsdiner. Hier trok ze haar meest pikante jurkje ooit voor aan.. 

Rose Bertram is jarig! De blondine is 28 jaar geworden en ter ere van haar verjaardag hield ze een ‘birthday dinner’. Na haar deelname aan Expeditie Robinson is Rose weer helemaal in haar element thuis. En aan de video’s die ze plaatst via Instagram is dat zeker te merken. Voor dit diner heeft ze dan ook haar meest gewaagde jurkje ooit uit de kast getrokken. Ze houdt het allemaal maar nét goed bedekt..

Rose Bertram verschijnt in pikante jurk op verjaardag

Tijdens haar ‘birthday dinner’ waren er veel vrienden van Rose Bertram aanwezig. En aan de video’s op Instagram te zien, was het een verjaardag om nooit meer te vergeten, voor Rose. Zingen, dansen, en eten. Het komt allemaal voorbij op de video’s. Rose is helemaal gelukkig met al haar vrienden dicht bij elkaar. Ze lijkt er totaal niet mee te zitten dat ze niet meer bij Expeditie Robinson is. Tijdens het verjaardagsdiner van de prachtige blondine, besluit Rose dan ook alles uit de kast te halen voor een spetterende outfit. Althans, ze haalde eigenlijk niet veel uit de kast, want het pikante jurkje wat Rose draagt, is allesbehalve goed bedekt. Hiermee toont de blondine bijna haar privé delen, maar die weet ze nog nét goed te bedekken. In ieder geval lijkt ze het ontzettend naar d’r zin te hebben, en daar gaat het om. Rose gaat haar 29e levensjaar in!

Lees ook: Foto: Rose Bertram schrikt zich dood van eigen lijf na Expeditie Robinson

Rose Bertram doucht het liefste buiten

Rose Bertram deelde onlangs een opvallende voorkeur die ze heeft. Waar de meeste mensen gewoon normaal binnen douchen het lekkerste vinden, lijkt deze blondine daar heel anders over te denken. Rose haar voorkeur gaat toch écht uit naar buiten douchen. Althans, voorkeur, ze vindt het in ieder geval meer dan heerlijk om lekker nat te worden in de buitenlucht. Via Instagram deelt ze de beelden; “Love me some outdoor showers 💙”. Op de foto is dan ook te zien hoe zo’n ‘outdoor shower’ in z’n werking gaat. Rose doet het even voor. Met een pikant doorschijnend pakje en haar handen in de lucht poseert Rose voor de foto. Dit pikante kiekje laat iedereen wel een buitendouche willen nemen! Heeft de blondine een trend gestart?

Lees ook: Video: Thijs Boermans verspreekt zich over wilde nacht met Rose Bertram tijdens Expeditie Robinson

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram schittert in fotoreportage Dubai

Rose Bertram was onlangs op vakantie in Dubai! De blondine besloot zichzelf is even goed te belonen voor haar zware deelname aan Expeditie Robinson, met een tripje naar Dubai. Via Instagram deelt ze vele kiekjes van deze prachtige vakantie. Zo zien we haar onder andere met haar bikini aan het strand, aan het eten, opgemaakt om uit te gaan en poserend voor een heus echte Range Rover. Deze trip lijkt meer dan geslaagd te zijn, voor de blondine en haar kinderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!