Foto: Rose Bertram schrikt zich dood van eigen lijf na Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram heeft een foto geplaatst van haar na haar uitschakeling bij Expeditie Robinson. En die foto is een genot om naar te kijken

Het model had natuurlijk een goed voordat ze begon aan het programma, maar er was weinig eten en er waren zware proeven op het eiland. Dit zorgde ervoor dat ze een ander te zien kreeg toen ze voor het eerst in weken weer in de spiegel keek naar haar lijf. Ze schrok en deelde een foto van hoe alles er onder haar kleding nu uitziet.

Uitschakeling Rose Bertram Expeditie Robinson

Het model die afgelopen maand nog op de cover van Vogue Frankrijk stond, werd na twee weken uitgeschakeld uit de Expeditie. Ze moest het onbewoonde eiland verlaten en mocht terugkeren naar de gewone wereld. De blondine, die deze maand jarig is, besloot het eerste moment dat ze zichzelf in de spiegel zag te filmen. En ze schrok. Rose is de ex van voetballer Gregory van der Wiel. Samen hebben zij een dochter. In het filmpje zegt Rose dat ze zelf op een kind lijkt. Hiermee bedoelde ze waarschijnlijk dat haar rondingen weg waren. Naar haar mening is ze nu echt te dun. Haar dramatische reactie wordt in de comments ook veel besproken. Het filmpje van Rose is namelijk gedeeld op het Instagram account van Expeditie Robinson.
Heftige reacties van kijkers

In de reacties vallen veel mensen die het filmpje zien over één uitspraak. De woorden van  Bertram dat ze ziet dat ze twee weken lang ‘hard gewerkt’ heeft, vallen verkeerd. Kijkers van het programma zijn het hier totaal niet mee eens. Zo was er iemand die vroeg “Deed ze mee dan?”, waarop een ander reageert: “ze was erbij”. Er wordt door kijkers aangegeven dat de vrouw vooral lag te zonnen. Mooi zijn, dat kon ze goed. Verder heeft ze aan haar team, of het programma, dus niet veel toegevoegd volgens kijkers. Ook vallen veel mensen over haar opmerking dat haar armen dun zijn. De meeste kijkers geven aan dat ze al heel dun was toen ze begon. Dit zorgt er dus voor dat haar verandering niet heel schokkend lijkt.

Aandacht Thijs Boermans en Kylian Mbappé

Dan nog één van de meest gelikete reacties: “Geen zak uit gevoerd daar die Rose. Alleen een wipje gemaakt in de rimboe met Thijs. Blij dat ze eruit is met haar vreselijk stemmetje.” Deze verwees naar de roddels die online verschenen. Het model en Thijs Boermans zouden hebben gehad tijdens het programma. Hierover kwam veel speculatie. Thijs heeft de roddels lichtelijk bevestigd in een podcast. Hier zei hij toen zijn mede-expeditieleden ernaar vroegen “jullie waren erbij”. Daarna werd Boermans rood. Vanuit Rose is hierover geen reactie gekomen. Het blijft ook na haar vertrek uit Robinson niet stil rondom de vrouw. Ze schijnt aan het daten te zijn met Kylian Mbappé. Ook een voetballer, net zoals haar ex Van der Wiel. Haar nieuwe vlam speelt bij Paris Saint-Germain, hij is zelf Frans. Echter overweegt de Fransman om zijn contract bij de club uit te kopen omdat hij ruzie heeft met het bestuur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!