Video: Thijs Boermans verspreekt zich over wilde nacht met Rose Bertram tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Thijs Boermans lijkt tijdens een openhartig gesprek een sappig feitje te onthullen. Heeft de acteur dan tóch over het strand gerold met Rose Bertram?

Niels Oosthoek plaatste onlangs een opvallende video op Instagram. Op deze video is te zien hoe Thijs Boermans het heet onder zijn voeten krijgt na een opmerking over Rose Bertram. Thijs en Rose deden allebei mee aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson. Nog vóór de uitzendingen begonnen ontstond er al een gerucht over dat twee kandidaten een zéér heet nachtje beleefd zouden hebben tijdens de opnames van het programma…

Thijs Boermans kan moeilijk liegen over Rose Bertram

Niels Oosthoek en Thijs Boermans zijn een podcast begonnen! Na hun deelname aan Expeditie Robinson leken de twee het zo goed met elkaar te kunnen vinden, dat ze besloten hebben om eenmaal terug in Nederland verder te gaan samenwerken. In de nieuwe podcast, genaamd ‘Borrelpraat’, was laatst ook Iliass Ojja te gast. Deze acteur was óók deelnemer bij Expeditie Robinson 2022. Op de video is te zien hoe Iliass, Thijs en Niels aan tafel zitten. De drie mannen weten natuurlijk als geen ander wat er precies gebeurd is op het eiland tussen Thijs en Rose Bertram. De mannen plagen Thijs een beetje, en de acteur krijgt het dan ook enorm heet onder de voeten zodra de naam van Rose Bertram valt.

Wat gebeurde er tussen Rose Bertram en Thijs Boermans?

De blonde deelneemster zou volgens verschillende ‘juice channels‘ op het eiland in Maleisië wilde avonturen hebben meegemaakt met Thijs. Ze zouden zelfs ‘de daad’ hebben gedaan. Nadat Iliass in de podcast een opmerking maakt over Rose, is te merken dat Thijs het al gauw benauwd krijgt. Niels vervolgt; “Ja die vraag hangt een beetje hierzo in de lucht hè, is dat nou gebeurd of niet?“. Waarop Thijs al rood en lachend reageert; “Jullie waren erbij man“. Vervolgens lachen de drie er een stuk op uit, en maakt dit het voor de kijkers en luisteraars alleen maar verdachter. Wat is er gebeurd tussen Thijs en Rose?

Lees ook: Wat is de afkomst van Rose Bertram? Het unieke accent van de Expeditie-deelneemster uitgelegd

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Niels Oosthoek (@nielsoosthoek)

Al eerder opmerking over Rose Bertram in podcast

In een eerder fragment van de podcast van de twee heren, genaamd Borrelpraat, ging het opvallend genoeg ook al over Rose Bertram. Het lijkt inmiddels een grap te worden binnen de heren zelf, en die lijken het dan ook ontzettend grappig te vinden, misschien wel iets te grappig zelfs. Op dit fragment vertelde Niels Oosthoek een verhaal. De drie hadden iets meegemaakt waar Rose toevallig ook bij was, terug in Nederland. Niels; “Toen waren we met Rose“. Waarna hij lacherig Thijs aankijkt. Thijs reageert simpelweg met een lacherig gezicht en verandert snel van onderwerp. Het is duidelijk te zien dat zodra het over de blondine van het eiland gaat, Thijs het al gauw heet onder zijn voeten krijgt. Het worst steeds duidelijker dat er meer gespeeld heeft tussen deze twee!

Lees ook: Video: Rose Bertram giert het uit bij eigen beelden Expeditie Robinson

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Niels Oosthoek (@nielsoosthoek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.