Foto: Robin Holzken laat haar vriend Bram Krikke watertanden met dit heerlijke kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Holzken deelt een heerlijk kiekje via Instagram. Haar vriend Bram Krikke begint er zelfs in het openbaar van te watertanden…

Robin Holzken deelt wederom een verleidelijk kiekje via Instagram. Het topmodel is alleen dit keer wel héél schaars gekleed, maar dat lijkt haar publiek alles behalve erg te vinden. Zelf vriend Bram Krikke zit in de reacties te watertanden. De brunette lijkt iedereen helemaal wild te maken met deze uitdagende parel van een foto!

Robin Holzken maakt Bram Krikke wild met vrij kiekje

Robin Holzken kennen we natuurlijk allemaal als het bloedmooie supermodel. De brunette maakt haar volgers dagelijks wild met de mooiste kiekjes en poseert dan ook regelmatig uiterst . Dit keer was het weer tijd voor zo’n foto van Robin. We zien de brunette, zittend op een steen aan de kust. Terwijl Robin met een verleidelijke blik de camera inkijkt, wordt dit prachtige kiekje geschoten. Het beeldschone model haar outfit mag ook zeker aan bod komen, want ze heeft niet zoveel aan. De temperatuur lijkt aan die kant ook vrij warm te zijn, dus voor het weer is deze outfit waarschijnlijk goed geschikt. Robin draagt piepkleine met een riem om d’r middel. Haar topje zit maar om één schouder heen en haar benen zijn ook geheeld ontkleedt. Het supermodel maakt iedereen wild in de reacties, en zelfs vriend Bram Krikke kan zich niet meer inhouden. Bram reageert met verschillende hartjes-emojis en lijkt behoorlijk te raken van deze spetterende plaatjes van zijn vriendin. Geef hem maar eens ongelijk!

Lees ook: Foto: De bloedmooie nieuwe vriendin van Bram Krikke is internationaal topmodel

Uitdagende Robin Holzken poseert in piepklein topje

Robin Holzken is natuurlijk een topmodel, dus de brunette moet regelmatig voor haar werk poseren in de meest outfits. Hier lijkt ze dan ook geen moeite mee te hebben, wat ook geldt voor haar publiek! Beide partijen beleven een hoop vreugde aan dit feitje en Robin volgt hem dan ook braaf op. Dit keer was het namelijk weer het geval, waar Robin Holzken het weer tijd vond voor een sappige fotoshoot! We zien de brunette leunend tegen een muur. Terwijl Robin één hand in de lucht gooit kijkt ze in de verte. Echter lijkt het haar outfit te zijn die de aandacht trekt op deze foto. Robin draagt een blauw pakje, met een piepklein topje boven. Deze outfit is nét niet geheel ontkleedt, en Robin zorgt hierdoor ervoor dat het nog nét op Instagram mag. Echter lijkt ze het wel steeds pikanter aan te pakken. En ook hier, laat haar eigen Bram Krikke uiteraard even een reactie achter.

Robin Holzken toont off-shoulder jurkje in New York

Robin Holzken verschijnt altijd in de meest mooie outfits, en dit keer was dat weer het geval. Het supermodel bevond zich hier in New York, waar ze nogal vaak te vinden is. Robin droeg een off-shoulder jurkje, die nogal kort was. Gepaard met deze outfit toonde het model ook gelijk het prachtige uitzicht. Echter was de aandacht van haar volgers maar op één soort uitzicht gevestigd..

 

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!