Foto: Puck Moonen giechelt om ongepast lichaamsdeel op straat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is niet vies van een kinderachtig grapje op z’n tijd. Ze kon haar lach niet onderdrukken toen ze dit lichaamsdeel op straat zag tijdens de Amstel Gold Race…

Er is weer volop wielrennen op tv. Onlangs was het de beurt aan de Amstel Gold Race, de grootste wielerwedstrijd van Nederland. Wielrenster Puck Moonen zat natuurlijk ook voor de buis om deze prachtige strijd te bekijken. Ze deelt beelden van hoe ze voor de tv zit en commentaar geeft op verschillende fragmenten uit de race. Zo plaatst ze eerst een foto van de winnares van de vrouwen. Later heeft ze nog meer te zeggen over de race. Onder andere plaatst ze nog een foto waarin te zien is dat ze achter haar bureau zit te werken op haar laptop, maar via deze manier toch nog kan meekijken met de race. Want zeg nou eerlijk, zo’n topsportster als Puck kan dit niet missen! Maar de foto die ze daarna plaatst, hadden de meeste mensen niet verwacht…

Puck Moonen lacht om vies grapje bij Amstel Gold Race

Tijdens de Amstel Gold Race kwam er wel iets heel ongepasts langs. Terwijl Puck zat te kijken, stond er iets opvallends op het wegdek getekend. Vaak zie je namen of kreten op de weg getekend staan tijdens wielerkoersen. Deze keer waren de wielerfans langs de kant iets creatiever aan de slag gegaan. Kinderachtig, maar uiteraard grappig. Puck vond het in ieder geval ook om te gieren, want ze plaatst de foto direct op Instagram. Ze zet bij de foto; “hehehehehe“, hiermee wilt ze dus duidelijk maken dat zij in ieder geval wel kan lachen om dit visuele geintje.

Lees ook: Foto: Oververhitte Puck Moonen neemt vreemd voorwerp in de mond

Zwetende Puck Moonen uitgeput op de grond

Puck deelde onlangs beelden van zichzelf, die ontzettend aan het zweten was. De 26-jarige wielrenster is dit keer niet op de fiets te vinden, maar zo waar in de sportschool. Al lijkt ze dit niet zo leuk te vinden. Ze kijkt erbij alsof ze dit niet heel leuk vindt, maar eerder hartstikke vervelend. Maar de zweterige blondine houdt nou eenmaal van sporten en zweten. Maar ze houdt natuurlijk het meeste van fietsen. Zou ze aan de gewichten hebben gehangen, of op de hometrainer gezeten hebben? Eén ding is zeker, het was een zware work-out. Dat is te zien aan het zweterige van de wielrenster.

Puck deelt foto’s van kletsnat t-shirt

Een tijd geleden promootte Puck via Instagram een nieuwe collectie voor zwemkleding. Dit deed ze alleen met een erg opvallende foto. Puck is hier namelijk te zien hoe ze net uit het zwembad komt, met haar kleren aan. Puck heeft een wit T-shirt aan met haar wielerbroekje, en is kleddernat. Terwijl ze haar tong uitsteekt poseert ze voor de camera. Maar het is te zien dat ze eigenlijk heel graag naar binnen wilt, om zichzelf om te kleden. In ieder geval is haar pakje helemaal samen getrokken door de nattigheid. Puck heeft het goed naar d’r zin!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?