Foto: Puck Moonen giechelt om ongepast lichaamsdeel op straat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is niet vies van een kinderachtig grapje op z’n tijd. Ze kon haar lach niet onderdrukken toen ze dit lichaamsdeel op straat zag tijdens de Amstel Gold Race…

Er is weer volop wielrennen op tv. Onlangs was het de beurt aan de Amstel Gold Race, de grootste wielerwedstrijd van Nederland. Wielrenster Puck Moonen zat natuurlijk ook voor de buis om deze prachtige strijd te bekijken. Ze deelt beelden van hoe ze voor de tv zit en commentaar geeft op verschillende fragmenten uit de race. Zo plaatst ze eerst een foto van de winnares van de vrouwen. Later heeft ze nog meer te zeggen over de race. Onder andere plaatst ze nog een foto waarin te zien is dat ze achter haar bureau zit te werken op haar laptop, maar via deze manier toch nog kan meekijken met de race. Want zeg nou eerlijk, zo’n topsportster als Puck kan dit niet missen! Maar de foto die ze daarna plaatst, hadden de meeste mensen niet verwacht…

Puck Moonen lacht om vies grapje bij Amstel Gold Race

Tijdens de Amstel Gold Race kwam er wel iets heel ongepasts langs. Terwijl Puck zat te kijken, stond er iets opvallends op het wegdek getekend. Vaak zie je namen of kreten op de weg getekend staan tijdens wielerkoersen. Deze keer waren de wielerfans langs de kant iets creatiever aan de slag gegaan. Kinderachtig, maar uiteraard grappig. Puck vond het in ieder geval ook om te gieren, want ze plaatst de foto direct op Instagram. Ze zet bij de foto; “hehehehehe“, hiermee wilt ze dus duidelijk maken dat zij in ieder geval wel kan lachen om dit visuele geintje.

Lees ook: Foto: Oververhitte Puck Moonen neemt vreemd voorwerp in de mond

Zwetende Puck Moonen uitgeput op de grond

Puck deelde onlangs beelden van zichzelf, die ontzettend aan het zweten was. De 26-jarige wielrenster is dit keer niet op de fiets te vinden, maar zo waar in de sportschool. Al lijkt ze dit niet zo leuk te vinden. Ze kijkt erbij alsof ze dit niet heel leuk vindt, maar eerder hartstikke vervelend. Maar de zweterige blondine houdt nou eenmaal van sporten en zweten. Maar ze houdt natuurlijk het meeste van fietsen. Zou ze aan de gewichten hebben gehangen, of op de hometrainer gezeten hebben? Eén ding is zeker, het was een zware work-out. Dat is te zien aan het zweterige lichaam van de wielrenster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck deelt foto’s van kletsnat t-shirt

Een tijd geleden promootte Puck via Instagram een nieuwe collectie voor zwemkleding. Dit deed ze alleen met een erg opvallende foto. Puck is hier namelijk te zien hoe ze net uit het zwembad komt, met haar kleren aan. Puck heeft een wit T-shirt aan met haar wielerbroekje, en is kleddernat. Terwijl ze haar tong uitsteekt poseert ze voor de camera. Maar het is te zien dat ze eigenlijk heel graag naar binnen wilt, om zichzelf om te kleden. In ieder geval is haar pakje helemaal samen getrokken door de nattigheid. Puck heeft het goed naar d’r zin!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?